Bilic'ten İlhan Mansız'a Veto - Son Dakika
Spor

Bilic'ten İlhan Mansız'a Veto

Bilic\'ten İlhan Mansız\'a Veto

Siyah-Beyazlı Yönetimin, yeni sezon öncesinde teknik heyette yeniden yapılanmaya gitmek istemesine, Slaven Bilic'ten veto geldi.

19.06.2014 11:09  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona farklı bir yapılanmayla girmek isteyen Beşiktaş'ta siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon öncesinde teknik heyette yeniden yapılanmaya gitmek istemesine, Slaven Bilic'ten veto geldi.

BILIC'TEN OLUMSUZ RAPOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Bu doğrultuda takımın eski oyuncuları İlhan Mansız ve İbrahim Üzülmez'i teknik heyette görevlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi'nin, bu isteğine Hırvat hocanın olumsuz görüş bildirdiği ifade edildi.

Bilic'in, yeni sezona kendi yardımcılarıyla devam etmek istediği ve bu konuyu yönetime ilettiği bildirildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bilic'ten İlhan Mansız'a Veto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • suat unal: Besiktas yonetimi sayın sebadan sonra hic cağdas olamadı ve dunya yıldızı olabilecek bircok yeteği harcadı.ilhan mansız da onlardan biridir.sadece bu oyuncu besiktasda yonetici olarak kalsa bile taraftar toplamaya yeter bu konuda uzman birisi olarak bir besiktaslı olarak bilgilerimi paylasabilirim.az bir gayretle urun satıslarını ıkıye katlayabilirim.ilgililere duyrulur.fb ve gs yi geceriz 6 0 Yanıtla
  • ilhan mansızzzzz: ona veto buna veto.bilicle bu sezon işimiz var anlaşılan.doğru düzgün bi transfer yapacağındanda zaten hep şüpheliydim.sonumuz hayrolsune 4 1 Yanıtla

Advertisement