Bilic'ten Trabzonspor'a Transfer Çalımı - Son Dakika
Spor

Bilic'ten Trabzonspor'a Transfer Çalımı

Bilic\'ten Trabzonspor\'a Transfer Çalımı

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda sağ bek Micah Richards konusunda Aston Villa ile el sıkışan Trabzonspor'a hiç de yabancı olmayan bir ismin rakip olduğu ortaya çıktı.

01.09.2016 06:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda sağ bek Micah Richards konusunda Aston Villa ile el sıkışan Trabzonspor'a hiç de yabancı olmayan bir ismin rakip olduğu ortaya çıktı. Daily Mirror ve ESPN'nde yer alan haberlere göre,

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, 28 yaşındaki deneyimli savunmacı için Slaven Bilic'in ekibi West Ham United'ın kiralama teklifi yaptığı kaydedildi.

2 milyon Euro önerildi

Hırvat teknik adam Bilic'in Premier Lig'in ilk 3 haftasında sorun yaşadığı sağ bek bölgesi için Micah Richards takviyesi istediği, West Hamlı yetkililerin de Aston Villa ile temasa geçerek 2 milyon Euro gibi yüksek bir kiralama bedeli önerdiği belirtildi. Yüksek kiralama bedeli sonrası Aston Villa'lı yöneticilerin kafası karışırken, Trabzonspor'un transferin son dakikalarında nasıl bir karşı hamle yapacağı merakla bekleniyor. Bordo-Mavililer'in, kötü haber sonrası acele etmeyerek alternatif isimleri askıya aldığı, yapılacak çalışma sonrası devre arası transfer döneminde takviyenin gerçekleştirileceği gelen haberler arasında.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Bilic'ten Trabzonspor'a Transfer Çalımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement