Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Osmaneli'de - Son Dakika
Yerel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Osmaneli'de

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Osmaneli\'de

IHAAW120357-YRL/16-05-2016 - BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI OSMANELİ’DE (FOTOĞRAFLI) ZEKİ CEYHAN BİLECİK (İHA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Osmaneli ilçesine ziyarette bulundu.

16.05.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IHAAW120357-YRL/16-05-2016

- BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKAN YARDIMCISI OSMANELİ'DE

(FOTOĞRAFLI)

ZEKİ CEYHAN

BİLECİK (İHA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Osmaneli ilçesine ziyarette bulundu.

Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ile birlikte gelen, Cumhurbaşkanı eski Genel Sekreteri ve Başdanışmanı olan Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'yı, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Bilecik'ten İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın ile Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Çetin'in de katıldığı programda kısa bir Osmaneli turundan sonra Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağı'nda toplantıya geçildi. Yapılan toplantıda özellikle Osmaneli'nin sanayi alanları ve yatırım konuları görüşüldü.

Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli hedefleri içerisinde ilk sırayı sanayileşme ile büyümenin aldığının, yaklaşık 4 milyon metrekarelik sanayi alanları ile bu hedefi Osmaneli Belediyesi olarak kısa bir sürede gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade etti. Sanayi alanları ile ilgili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik'ten yardım sözü aldığını da dile getiren Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, yeni yatırımların sağlanması, mevcut yatırımların büyütülmesi konularında desteklerini esirgeyemeyen Doç. Dr. Hasan Ali Çelik'e ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'e teşekkürlerini sundu.

Program sonunda Belediye Başkanı Münür Şahin, Bakan Yardımcısı'na Geleneksel Osmaneli Evlerinin yer aldığı seramik bir tablo hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

(İHA-Y)

16.05.2016 12: 22: 30 TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Osmaneli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement