Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık - - Son Dakika
Güncel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık -

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Sandık başına gitmek, 'demokrasiye sahip çıkmak' demektir.

11.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Sandık başına gitmek, 'demokrasiye sahip çıkmak' demektir. Hangi partiye oy verildiği hiç önemli değil, önemli olan sandığa gidip tercihini yaparak demokrasiye sahip çıktığını ortaya koymaktır" dedi.

Işık, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den İzmit Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Nevzat Doğan'a tebrik ziyaretinde yaptığı konuşmada, yoğun geçen seçim sürecinin ardından halkın tercihinin partilerinden ve Doğan'dan yana olduğunu söyledi.

Son 5 yılda İzmit'e önemli hizmetler yapıldığını ifade eden Işık, Doğan'ın seçimlerde bunun karşılığını aldığını kaydetti.

Işık, 30 Mart yerel seçimlerinin seçim olmaktan çıktığını, adeta "referandum" niteliğine büründüğünü dile getirerek, " Türkiye'de, İzmit'te sandık başına giden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sandık başına gitmek, 'demokrasiye sahip çıkmak' demektir. Hangi partiye oy verildiği hiç önemli değil, önemli olan sandığa gidip tercihini yaparak demokrasiye sahip çıktığını ortaya koymaktır" şeklinde konuştu.

Seçimlerin sona erdiğini, hizmet döneminin başladığını vurgulayan Işık, çalışmaların ve projelerin kesintiye uğramadan devam edeceğini aktardı.

Işık, Doğan'ın herkesin başkanı olduğunu, belediyecilik tecrübesi kazandığını ve bu dönemin daha iyi geçeceğini söyledi.

- "Hedefimiz, turizm ve bilgi teknolojileri alanında üretim yapan kent"

Doğan ise geçen dönemde İzmit'e önemli hizmetler yaptıklarını dile getirerek, çalışmaların yeni dönemde de süreceğini belirtti.

Yeni dönemde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve partilerini mahcup etmeden güzel hizmetler yapacaklarını vurgulayan Doğan, "İzmit, hepimizin. Gelecek süreçteki hedefimiz, turizm kenti ve bilgi teknolojileri alanında üretim yapabilen, sizin de desteklediğiniz vizyonlar. Sizlerin desteğiyle bu alanda da hizmet etmeye çalışacağız" ifadesini kullandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement