Bakan Işık: Yerli Otoda Hayırlı Bir İmza Attık - Son Dakika
Ekonomi

Bakan Işık: Yerli Otoda Hayırlı Bir İmza Attık

Bakan Fikri Işık, "İnşallah yakında kamuoyuna açıklama yapacağız, evvelki gün hayırlı bir imza attık. İnşallah yerli otomobilin startını veriyoruz." dedi.

31.05.2015 00:38  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli otomobille ilgili olarak çok hayırlı bir imza attıklarını, yerli otomobilin üretimi konusunda basına daha sonra açıklama yapılacağını söyledi.

Bakan Işık, Yalova'da Gölcük Şehitler Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, Gölcük'ün kendilerine her seçimde gereken desteği verdiğini belirterek, kendilerinin de ilçeye birçok hizmeti kazandırdıklarını söyledi.

7 Haziran genel seçimleri öncesinde "bol keseden" vaatlerde bulunanların ülkeye zarar verdiğini ifade eden Işık, kendilerinin milletin refahını yükseltmek için çalıştıklarını vurguladı.

"EKONOMİ KANUNLA DEĞİL, AKILLA YÖNETİLİR"

Işık, iktidarları döneminde asgari ücrette yapılan iyileştirmelerden bahsederek, "Asgari ücretin artması için gece gündüz çalışıyoruz ama ekonomi kanunla yönetilmez, ekonomi akılla yönetilir. Siz eğer üretimi arttırmadan, siz eğer yatırımları arttırmadan bir anda 'asgari ücreti arttıracağım' derseniz artan asgari ücret olmaz, artan işsizlik, yoksulluk ve kayıt dışılık olur. Onun için asgari ücretin artmasını isteyen bütün işçi kardeşlerim, AK Parti'ye destek vermeye devam etsin. Zira biz ülkeyi namerde muhtaç olmaktan kurtarırken aynı zamanda milletimizin refahını yükseltmeye devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

"YERLİ OTOMOBİL İÇİN HAYIRLI BİR İMZA ATTIK"

Savunma sanayinde yapılan yerli ürünler hakkında bilgi veren Işık, "Şimdi sıra yerli otomobilde... İnşallah yakında kamuoyuna açıklama yapacağız, evvelki gün hayırlı bir imza attık. İnşallah yerli otomobilin startını veriyoruz. 2020'den önce artık sizler de bir Türk markasıyla yola çıkacaksınız. Hayırlı olsun. Bizim milliyetçilik anlayışımız bu." ifadesini kullandı.

Bakan Işık, seçimlere kısa süre kaldığını belirterek, bu sürede ilçedeki herkese ulaşılması gerektiğini söyledi.

Bakan Işık ve beraberindekiler, daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Öte yandan Bakan Işık, Kocaeli'de iş bırakma eylemi yapan bir grup Ford Otosan işçisiyle basına kapalı görüştü.

Bakan Işık: Yerli Otoda Hayırlı Bir İmza Attık
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bakan Işık: Yerli Otoda Hayırlı Bir İmza Attık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • mayxıl: yerliyse uçuza satın ozaman vergi koymayın 18 0 Yanıtla
  • Ali: Yerli ucak da dediler, ABD ve Alman mali cikti. 11 7 Yanıtla
  • eyüp taş: neden 5 sene sonra bineceğiz arkadaş çok mu zor vatandaşı uzun zaman vaatleriyle uyutmayın yeter artık yapacaksanız yapın 10 senedir dinliyoruz. 11 6 Yanıtla
  • yuh: ne yerlisi be 3 13 Yanıtla
  • .....: Amma çok salak var Türkiye araba yapıcak güçtedir sanayide bile araba yapıyorlar önemli olan bunu satmak gezizekalılar 6 3 Yanıtla
  • hakan: Bakın beyler ben dogluyum keşke geçmişte herkese bu insanların çeyreni yapsaydi 6 2 Yanıtla
  • kürşad: lan gidin başka bişi yapın..15 000 tl ye avrupa abs li klimalı airbagli yol bilgisayarlı vs araçlar var..kim binecek senın tenekeye...afrikaya satrsın blki....biz keriz değiliz...sen abu aracı ancak sarıklılılara örümcek beyinlilere satarsın...anladın sen onu moruk.. 1 6 Yanıtla
  • ...: bana "imza" hayırlı şeyler hatırlatmıyor...jet fadılı hatırlatıyor... 5 2 Yanıtla
  • :D: yine mi Volvo resmi koydunuz 1 5 Yanıtla
  • kürşad: lan gidin başka bişi yapın..15 000 tl ye avrupa abs li klimalı airbagli yol bilgisayarlı vs araçlar var..kim binecek senın tenekeye...afrikaya satrsın blki....biz keriz değiliz...sen abu aracı ancak sarıklılılara örümcek beyinlilere satarsın...anladın sen onu moruk.. 0 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement