Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bayburt'ta - Son Dakika
Güncel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bayburt'ta

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bayburt\'ta

Bakan Işık: "Diyorlar ki 'ekmek için Ekmeleddin'. Ekmek için istikrar, istikrar içinde Recep Tayyip Erdoğan. Peki Ekmeleddin?

30.07.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Diyorlar ki 'ekmek için Ekmeleddin'. Ekmek için istikrar, istikrar içinde Recep Tayyip Erdoğan. Peki Ekmeleddin? Onu da emekli edin" dedi

Bakan Işık, Bayburt merkeze bağlı Yoncalı köyünde düzenlenen Geleneksel Yaz Şenliği'ne katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Işık, Türkiye'nin 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimiyle yeni bir döneme gireceğini belirterek, "Yeni Türkiye'nin Allah'ın izniyle en önemli seçimini yapacağız. Diyorlar ki 'ekmek için Ekmeleddin'. Ekmek için istikrar, istikrar içinde Recep Tayyip Erdoğan. Peki Ekmeleddin? Onu da emekli edin. İnşallah 10 Ağustos'ta sizler en güzelini yapacaksınız. Başbakanımıza, cumhurbaşkanı adayımıza gerekli desteği vereceksiniz, buna inanıyorum. Çünkü Bayburt bizden desteğini hiç esirgemedi" diye konuştu.

- İsrail'in Gazze'ye saldırıları

Ramazan'ın İslam alemi için acı bir şekilde geçtiğini ifade eden Bakan Işık, Türkiye'de huzur ve sükunetin olmasına rağmen bölgede adeta oluk oluk kan aktığını söyledi.

Gazze'de insanların evlerine ekmek yerine bomba yağdığını vurgulayan Işık, şöyle devam etti:

" Filistin, Suriye, Irak ve Libya'da yani İslam dünyasının her köşesinde çok ciddi sıkıntılar ve katliamlar var. Biz Türkiye olarak elimizden geldiği ölçüde sonuna kadar buna karşı çıkıyoruz. İsrail'in Gazze'de uyguladığı devlet terörüne en net tavır koyan ve dünya gündemine taşıyan Türkiye oldu. Biz sadece İslam dünyası için değil, bütün insanlık için her ülkede millet iradesi hakim olsun diyoruz."

Konuşmasının ardından Bakan Işık, şenliğe emeği geçen kişilere plaket verdi.

Şenlikte, Bakan Işık'ın yanı sıra Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile çok sayıda vatandaş yer aldı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bayburt'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement