Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de - Son Dakika
Yerel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli\'de

Fikri Işık, 30 Mart'ta AK Parti'den seçilerek görevlerine başlayan Başiskele ve Gölcük belediye başkanlarını ziyaret ederek kutladı.

11.04.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 30 Mart'ta AK Parti'den seçilerek görevlerine başlayan Başiskele ve Gölcük belediye başkanlarını ziyaret ederek kutladı.

Işık, Başiskele Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Ayaz'ı tebrik ziyaretinde yaptığı konuşmada, Başiskele'nin Türkiye'nin en genç ilçelerinden olduğunu, 5 belde ve köylerinden kurulduğunu söyledi.

Çalışmalarla güçlü bir ilçe oluşturulduğunu ifade eden Işık, 30 Mart seçimlerinin ardından ilçede yeni dönemin başladığını anlattı.

Işık, Ayaz'ın tecrübesiyle çok daha güzel işler yapılacağına inandığını vurgulayarak, AK Parti'nin Kocaeli'de en yüksek oyu Başiskele ilçesinden aldığına işaret etti.

"Başiskele halkına, hem sandığa gitmesinden hem de verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz" diyen Işık, "Hüseyin Ayaz, koyduğumuz hedefin üzerinde oy aldı. Bu dönem hep birlikte çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Gölcük ziyareti

Daha sonra Gölcük ilçesine geçen Işık, kendisini karşılayan vatandaşlarla tokalaştı.

Ardından belediyeye geçen Işık, Başkan Mehmet Ellibeş'i tebrik etti.

Işık, burada yaptığı konuşmada, Gölcük halkının yerel seçimlerde tercihini yaptığını belirterek, Ellibeş'in herkesin başkanı olarak göreve başladığını söyledi.

Yeni oluşan belediye meclisinin, ilçeye güzel hizmetler yapmaya devam edeceğini anlatan Işık, ilçede heyecanlı, aynı zamanda centilmence seçim yarışı olduğunu aktardı.

Işık, 3'üncü kez belediye başkanlığına seçilen Ellibeş ve ekibine destek olacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kocaeli mitinginde Başbakanımız özellikle ifade etmişti, '250 yataklı hastanenin ihale çalışması yürüyor. Adliye binasının ihale tarihi de 26 Mayıs olarak netleşti. Artık inşallah aksilik olmazsa Gölcük, yeni adalet sarayına kavuşmuş olacak. Bunun dışında eğitimde yapacağımız çalışmalarla bundan sonra da hep birlikte Gölcük'ün kalitesini daha da yükseltmiş olacağız." - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement