Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Fi·lyos Endüstri· Bölgesi· projesi ile Türkiye'nin 5 endüstri bölgesinden birini hayata geçirmiş olacaklarını bildirdi.

19.11.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Fi·lyos Endüstri· Bölgesi· projesi ile Türkiye'nin 5 endüstri bölgesinden birini hayata geçirmiş olacaklarını bildirdi.

Çeşitli inceleme ve ziyaretler için Zonguldak'a gelen Bakan Özlü, Vali Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

Özlü, burada yaptığı konuşmada, kente daha önce gelmeyi planladığını ancak Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki Fi·lyos Endüstri· Bölgesi· pojesindeki hukuki sorunların çözülmesini beklediğini söyledi.

Sorunların çözüldüğünü, alanda i·ncelemelerde bulunduğunu anımsatan Özlü, "İnşallah burada Fi·lyos Endüstri· Bölgesi· projesiyle Türkiye'nin 5 endüstri bölgesinden birini hayata geçirmiş olacağız. Kamulaştırma ve hukuki bir sorun yok. İnşallah burada güzel bir endüstri bölgesi projesini hayata geçireceğiz. Bu projeyle birlikte bölgede büyük bir dönüşüm olduğunu göreceğiz. Ben bu bölgenin insanıyım, vekiliyim. Bölgenin sorunları benim sorunlarım, bunlarla ilgileneceğiz. Batı Karadeniz bölgesinin bütün problemleri bizim problemimiz, bunlarla ilgileneceğiz. Zonguldak'ın gelişmesi, kalkınması için tüm gayretimizi göstereceğiz." diye konuştu.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Özbakır'ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Kaban, Özlü'ye Devrek bastonu hediye etti.

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden ve burada kadın kolları üyelerine seslenen Özlü, teşkilatların siyasetin bel kemiği olduğunu ve özellikle hanımların teşkilatlardaki yerinin önemli olduğunu aktardı.

Özlü, "AK Parti siyasetinde, partimizin ziyaretinde kadınların rolü, faydası, katkısı son derece önemli. Seçim döneminde ev ziyaretlerinde en doğru, en rasyonel soruları kadınlarımız sordu. Dolayısıyla onların katkıları çok oldu." dedi.

Bakan Özlü, Fi·lyos Endüstri· Bölgesi· projesine yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir yatırım yapılacağını ve burada 12 bin kişilik bir istihdam yaratılacağını sözlerine ekledi.

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un, madenci heykeli hediye ettiği Bakan Özlü, anı defterini imzaladığı sırada "Bugün benim doğum günüm. Doğum günümü Zonguldak'ta geçiriyorum." ifadelerini kullandı.

Özlü, daha sonra Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle bir otelde basına kapalı toplantı yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement