Bilinçsizce seçilen ıslak mendiller sağlığımızı tehdit ediyor! - Son Dakika
Sağlık

Bilinçsizce seçilen ıslak mendiller sağlığımızı tehdit ediyor!

Bilinçsizce seçilen ıslak mendiller sağlığımızı tehdit ediyor!

Islak mendil sektörü Türkiye'de hızlı büyüyen bir pazar olarak dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı markaların sayısının her geçen gün artması sektörün çekiciliğini gözler önüne seriyor.

24.06.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ancak sektörde merdiven altı olarak tabir edilen grup, piyasada uygun olmayan koşullarda üretim yaparak ve ucuz fiyatlarla raflarda yer alarak tüketicilerin sağlığını doğrudan tehdit ediyor. Ve bu merdiven altı ürünler fiyat cazibesinden dolayı pazardaki payını gün geçtikçe arttırıyor.

Sağlık ve hijyen koşullarına uygun olmayan ortamlarda üretilen, laboratuar testlerinden, ürün araştırmaları ve yeterlilik testlerinden geçmemiş ürünler sağlığınıza ciddi zararlar verebilir.

Fresh'n Soft Islak Temizlik Mendilleri; alkol ve boya içermeyen formülüyle temizlikle sağlığı bir arada sunuyor.

Sağlığımızı tehdit eden, hijyen koşullarına aykırı durumlardan korunmak için hızlı ve acil bir çözüm olan ıslak mendiller aynı zamanda sahip olduğu özellikleriyle güven de vermeli. Fresh'n Soft, Mendix ve Medifresh markaları ile Bebek Bakım, Kişisel Bakım, Günlük Bakım ve Medikal Temizlik kategorilerine yönelik ıslak mendil üreticisi Kardeşler Uçan Yağlar, tüm ürünlerini kalite ve hijyen koşullarını dikkate alarak geliştiriyor. Firma; kaliteli, güvenilir ürünleriyle, halk sağlığını önemsemeyen ıslak mendil üretici ve dağıtıcılarına karşı yıllardır kalitesini bozmadan ilerliyor.

Tüm ürünler dermatolojik ve mikrobiyolojik teste tabi tutuluyor

Sağlık ve hijyen koşullarına uygun olmayan ortamlarda üretilen, laboratuar testlerinden, ürün araştırmaları ve yeterlilik testlerinden geçmemiş ürünler sağlığınıza ciddi zararlar verebilir. Kardeşler Uçan Yağlar; en iyi üretim koşullarının sağlanması amacıyla dünyadaki son gelişmeleri takip edip, teknolojik alt yapı yatırımları ile yenilikçi AR-GE çalışmaları yaparak Fresh'n Soft, Mendix ve Medifresh markalarının ürün gamını zenginleştiriyor.

Tüm ürünleri üniversite ve özel laboratuarlar tarafından dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiş ve edilmekte olan mendiller; cilt ile tamamen uyumlu olarak satışa sunuluyor. Tüketici sağlığına önem veren firma, üretim tesisinde bulunan özel laboratuarlarında üretimin her sürecinde yapılan mikrobiyolojik testlerle, üründe mikrobiyolojik üreme olmadığını garantiliyor. Günlük Bakım kategorisinde sunmakta olduğu, cilde zarar verebilecek bakterilere karşı etkinliği üniversite ve özel laboratuarlarda test edilen formüle sahip "Antibakteriyel" ürünleri cilt üzerinde bulunan zararlı bakterileri %99,9 oranında etkisiz hale gelerek cildin yapısına zarar vermeden temizliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Bilinçsizce seçilen ıslak mendiller sağlığımızı tehdit ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement