Bilstein Group Sanayinin En Güçlüsünü Arıyor - Son Dakika
Güncel

Bilstein Group Sanayinin En Güçlüsünü Arıyor

Bilstein Group Sanayinin En Güçlüsünü Arıyor

Binek ve ticari araç yedek parçaları konusunda bağımsız yenileme pazarında dünya çapındaki üreticilerden ve tedarikçilerden biri olan bilstein group düzenleyeceği aktivite ile İstanbul sanayilerinde olacak.

03.08.2015 11:38  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"En Güçlü Sen Misin?" sloganı ile sanayideki ustalar ve servislerle bir araya gelecek olan bilstein group, ürün çeşitliliği ve sağlamlığı ile ilgili tanıtımlarda bulunacak.

5 Ağustos günü başlayacak aktivitenin ilk ayağında Maslak Sanayi Sitesi'nde Febi markasının binek otomobil ürünleri, hazırlanan özel alanda sergilenecek. bilstein group, düzenleyeceği faaliyetler ve birbirinden ilgi çekici hediyeler ile ustalar ile bir araya gelerek ürün çeşitliliği ile ilgili bilgiler verecek. 6 Ağustos günü Blue Print ürünleri ile yine binek segmente yönelik hizmetleri ve kalitesini gün yüzüne çıkaracak.

Tanıtım turunun ikinci ayağı 12-13 Ağustos tarihlerinde Dolapdere ve Bağcılar sanayi bölgelerinde düzenlenecek. Bu kez SWAG markası ve Febi ağır vasıta grubuna yönelik parçalar hakkında bilgilendirmelerde bulunulacak. Gün boyu yapılacak yarışmalar ile bir yandan keyifli ve güzel vakit geçirilmesi sağlanırken bir yandan bilstein group'un bağımsız yedek parça pazarına yönelik faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme devam edecek.

Katma değer yaratan bilgi birikimi, müşteriye geri dönüş hızı, mükemmel zamanlaması ve servis ağı ile Alman kalitesinin Türkiye'deki temsilcisi bilstein group, 250 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. 70.000'den fazla çeşidi ve OE kalitesindeki yedek parçası ile bilstein group, 130'dan fazla ülkeye

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilstein Group Sanayinin En Güçlüsünü Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement