Bilyoner.com'dan Engelli Sporculara Destek - Son Dakika
Güncel

Bilyoner.com'dan Engelli Sporculara Destek

Bilyoner.com\'dan Engelli Sporculara Destek

Bilyoner.com, TESYEV ile yaptığı yeni işbirliği kapsamında 11 engelli sporcuya sponsor oldu.

19.02.2013 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, 2007 yılından bu yana TESYEV ile sürdürdüğü "Eğitim İçin El Ele" projesine bir yenisini ekledi. Bilyoner.com, TESYEV ile yaptığı yeni işbirliği kapsamında 11 engelli sporcuya sponsor oldu.

Türkiye'nin lider elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yer aldığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. 2007 yılından bu yana TESYEV ile "Eğitim İçin El Elele" projesi kapsamında engelli üniversite öğrencilerine burs sağlayan Bilyoner.com, engelli 11 sporcuya sponsor oldu. Sponsorluk anlaşması Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan ve TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı A. Yavuz Kocaömer'in katılımıyla bugün imzalandı.

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, TESYEV ile yeni bir işbirliğine imza atmanın heyecan verici olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bilyoner.com olarak sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz önem, 2007 yılından beri TESYEV işbirliğiyle sürdürdüğümüz 'Eğitim İçin El Ele' kampanyasıyla açık bir şekilde görülüyor. Engelli üniversite öğrencileri bu projeyle hayata güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Şimdi ise sıra engelli sporcularımızda... Onlara sponsor olarak başarıya giden yolda yeni bir pencere açtığımızı düşünüyorum. 11 genç sporcunun geleceğinde payımızın olduğunu bilmek bize büyük gurur veriyor. Bunun yanı sıra 'Eğitim İçin El Ele' projesinde de birlikte çalıştığımız TESYEV ile yeni bir çalışmaya imza atmak ayrıca mutluluk verici."

TESYEV Yönetim Kurulu Başkanı A. Yavuz Kocaömer ise "Engelli üniversite öğrencilerimize altı yıldır burs sağlayan Bilyoner.com ile TESYEV arasında samimiyet ve güvene dayalı güçlü bir bağ oluştu. 'Eğitim İçin Elele' projesine verdikleri desteğin ardından şimdi de 11 engelli sporcunun sponsorluğunu üstlenen Bilyoner.com'a ve Bilyoner.com'un değerli genel müdürü Sayın Sait Kayahan'a bir kez daha teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Şimdi engelli sporcular için el ele...

Bilyoner.com 6 yıldan bu yana üyelerinin de desteğini yanına alarak engelli gençlere yardımcı olmak ve okul yaşamlarındaki engelleri ortadan kaldırmak için Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile "Eğitim İçin El Ele" projesini yürütüyor. Proje kapsamında, engelli öğrencilere eğitim bursu sağlanırken aynı zamanda sağlık ihtiyaçları da karşılanıyor. "Eğitim İçin El Ele" kampanyasının desteğini alan görme, işitme ve bedensel engelli öğrenciler İşletme, Gazetecilik, Ziraat Mühendisliği, Eczacılık gibi birbirinden farklı alanlarda eğitimlerini başarıyla sürdürüyor. TESYEV ile yeni bir projeye imza atan Bilyoner.com şimdi ise halter, voleybol, atıcılık, masa tenisi, yüzme gibi branşlarda faaliyet gösteren engelli 11 sporcunun sponsorluğunu üstleniyor. Sponsor olunan sporcular şu şekilde sıralanıyor: Şadiye Ardıç (Goalball-B3), Uğur Karakaş (Futsal B2-B3), Suat Güven (Halter), Özgür Malik Aydınlı (TS Tenisi), Çağla Baş (Atıcılık), Merve Cansu Demir (Masa Tenisi), Sevilay Öztürk (Yüzme), Samet Furkan Matsar (Yüzme), Metehan Yılmaz (TS Basketbol), Yeliz Tuncel (Voleybol), Derya Atlan (Masa Tenisi).

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilyoner.com'dan Engelli Sporculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement