Bilyoner.com'la Çek 1 BMW - Son Dakika
Güncel

Bilyoner.com'la Çek 1 BMW

Bilyoner.com\'la Çek 1 BMW

Nisan-Mayıs kampanyasıyla 20 adet iPad mini ve BMW kazanma şansı

05.04.2013 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en çok kazandıran elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com, yeni kampanyasıyla hem ayakları yerden kesiyor, hem de teknolojiyi yakalıyor. Bilyoner.com'un yeni Milli Piyango kampanyasıyla bir kişi BMW 1.16i marka son model bir otomobil kazanırken, 20 adet iPad mini de sahibini bulacak.

Bilyoner.com Nisan ve Mayıs aylarına özel kampanyasıyla yine sınırları zorluyor. Milli Piyango bileti satın alanların katılabileceği kampanya sonunda çekilişle bir kişiye, performans ve zarafetin simgesi BMW 1.16i otomobil hediye ediliyor. Bilyoner.com'un yeni kampanyasının sürprizleri bununla da bitmiyor ve kampanya sonunda 20 adet iPad mini de sahibini buluyor. 1 Nisan'da başlayan kampanya, 31 Mayıs tarihinde sona erecek.

Kampanyaya katılmak için Bilyoner Mobil Site veya Bilyoner.com iPhone, iPad ve Android uygulamalarıyla Milli Piyango bileti satın almak ve katılım butonuna tıklamak yeterli oluyor.

kampanya döneminde satın alınan Milli Piyango biletlerinin değeri 99 TL veya daha az ise kampanya döneminin bitişine kadar yapılan her 4 TL Milli Piyango harcaması için 1 çekiliş hakkı; 100 TL – 999 TL arasında ise 2 çekiliş hakkı; 1.000 TL – 9.999 TL arasındaysa 3 çekiliş hakkı; 10.000 TL ve üzerinde ise 4 çekiliş hakkı kazanılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilyoner.com'la Çek 1 BMW - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement