Bim'in 'File'si Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Bim'in 'File'si Açıldı

Bim\'in \'File\'si Açıldı

Perakende sektörünün firmalarından BİM’in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE’nin ilk mağazası açıldı.

10.03.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası açıldı.

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

FİLE mağazalarında tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede ve yüksek standartlarda üretilmiş ürünlerle, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Özel ve sıcak bir tasarımı olan bu mağazalarda tüketici kendi mahallesindeki çarşıda alışveriş yapıyormuş gibi rahat bir ortamda ihtiyaçlarını karşılıyor. Her birinde yaklaşık 35 çalışanı olan FİLE mağazalarında fiyatlar 'her gün düşük fiyat' prensibiyle belirlendiği için özel promosyon günleri yapılmayacak.

Yeni FİLE mağazasının açılması nedeni ile bir açıklama yapan BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu: "Yeni bir konseptle hizmete sunduğumuz ilk FİLE mağazamızın gördüğü büyük ilgi bizi çok mutlu etti ve doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Perakende sektöründe tüketici artık sadece temel gıda maddelerinde değil, diğer ürünlerde de yüksek kalite, uygun fiyat ve tazelik arıyor. FİLE mağazalarımız bu arayışa en iyi şekilde yanıt vereceklerdir. En kısa zamanda yeni FİLE mağazalarımızı hizmete sunacağız" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bim'in 'File'si Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement