Bimeks Adıyaman'da, 115. Mağazasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Bimeks Adıyaman'da, 115. Mağazasını Açtı

Bimeks Adıyaman\'da, 115. Mağazasını Açtı

Bimeks, Anadolu'da yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor.

14.12.2013 11:38  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bimeks, Anadolu'da yeni mağazalar açarak hızla büyümeye devam ediyor. Adıyaman'da, yeni açtığı 115. mağazası müşterilerin adeta akınına uğradı.

Bimeks, 49 ilde 115 mağazaya ulaşırken, yapılan açılış törenine Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner, Adıyaman İl Müftüsü İmran Kılıç, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, BİMEKS Genel Müdürü Arif Bayraktar tarafından mağazanın açılışı okunan dualarla yapıldı. Birçok kişi sabahın erken saatlerinde mağaza önüne gelerek alışveriş yapabilmek için kuyruğa girdi. Yapılan açılış töreni sonrası kuyrukta bekleyen onlarca vatandaş, mağazayı tıka basa doldurdu.

49 ilde 115. şubesini Adıyaman'da açtıklarını belirten BİMEKS Genel Müdürü Araf Bayraktar, "BİMEKS olarak bugün 115. mağazamızı Adıyaman'a açtık, çok mutluyuz. BİMEKS olarak bildiğiniz gibi büyük bir hedef doğrultusunda çalışıyoruz. 2015 yılı itibariyle bütün illerimizde ve büyük ilçelerimizde BİMEKS olması hedefi bu. Bugün önemli bir dönüm noktasında infak ettik bu Türkiye'deki olumsuz hava şartlarına rağmen Adıyaman'ın en büyük mağazasını bugün Adıyamanlı hemşehrilerimizin hizmetine açtık. 5 binin üzerinde ürün çeşidini getirdik. Onlara güler yüzle iyi fiyatla iyi çeşitle hizmetin kalitenin farkını getirdik. Hayırlı olsun diliyorum. Bizde durmak yok çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emre Altınok ise, yapmış olduğu konuşmada "Aslında Adıyaman, BİMEKS ile hareketlendi diyebiliriz. Benimde gerçekten teknoloji merakım var. BİMEKS'in burada olması teknoloji alanındaki rekabeti iyice kızıştıracak gibi görünüyor. Ben çok mutlu oldum. Adıyamanlılar adına kendi adıma mutlu oldum. Teknoloji alanında aradığınız her ürünü bulabileceğiz burada. Ben Adıyamanlılar için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Adıyaman İl Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez ise açılan BİMEKS mağazasının Adıyaman'a hayırlı olmasını dileyerek Adıyaman'da, böyle bir mağazanın açılışının yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Sabahın erken saatlerinde soğuk havada, indirimli ürünlerden almak için bekleyen teknoloji severlere çay ve simit ikramı yapıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks Adıyaman'da, 115. Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement