Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu Ödemiş'te Buluştu - Son Dakika
Yerel

Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu Ödemiş'te Buluştu

Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu Ödemiş\'te Buluştu

Eski Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ödemiş Belediyesi’nde bir araya geldi.

05.03.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Ödemiş Belediyesi'nde bir araya geldi.

AK Partili belediye başkanlarıyla koordinasyon toplantısı yapmak için İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, Ödemiş Belediyesi'ni ziyaret etti. Aynı gün köylerde incelemelerde bulunmak amacıyla Ödemiş'te olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile Binali Yıldırım'ı karşıladı. Ödemiş Belediyesi'nde basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede, Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde kardeşi vefat eden Kocaoğlu'na başsağlığı dilediği ifade edildi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş'in 13 mahallesinde incelemelerde bulunmak için gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaretlerinde yalnız bırakmadı. İlk olarak Bozcayaka mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar, Ödemiş'in güneyindeki yüksek bölgelerde bulunan Çamlıca, Küre, Küçükören ve Hamamköy mahallelerini de birlikte gezdi. Görüşmelerde muhtarlardan gelen talepler vatandaşlarla paylaşılarak, vatandaşların istekleri dinlendi. İki başkan da hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesi konusunda vatandaşlara bilgiler verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binali Yıldırım ve Aziz Kocaoğlu Ödemiş'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AHMET OZDEMIR: İŞTE HIZMET BU ALLAH RAZIOLSUN 0 0 Yanıtla

Advertisement