Binanın Duvarı Yıkıldı, Kur'an-ı Kerim Zarar Görmedi - Son Dakika
3.Sayfa

Binanın Duvarı Yıkıldı, Kur'an-ı Kerim Zarar Görmedi

Binanın Duvarı Yıkıldı, Kur\'an-ı Kerim Zarar Görmedi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir binada yapılan arama tarama faaliyeti sırasında, duvarı yıkılan binadaki Kuran-ı Kerim'in zarar görmediği fark edildi.

03.05.2016 19:40  Güncelleme: 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörle mücadele çalışmaları kapsamında bir binada arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçleri, duvarı yıkılan binadaki Kuran-ı Kerim'in zarar görmediğini gördü.

OPERASYONLAR TAMAMLANDI

Yüksekova'da terörle mücadele operasyonları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. İlçede PKK'lı terör unsurlarına yönelik çalışmaların devam ettiği günlerde, teröristlerin saklandıkları bir binaya güvenlik güçleri operasyon yaptı. Operasyonun ardından bina içerisinde arama çalışması yürüten güvenlik güçleri, duvarı tamamen yıkılan binadaki Kur'an-ı Kerim'in zarar görmediğine şahit oldular.

YIKILAN DUVARIN ÜZERİNDE ASILI KUR'AN-I KERİM' DÜŞMEDİ

Duvarın zarar gören kısmının hemen üzerinde asılı olan Kur'an-ı Kerim'in yere dahi düşmediği görüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Binanın Duvarı Yıkıldı, Kur'an-ı Kerim Zarar Görmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Halk: DEMEK Kİ GENÇLER SAVAŞ İÇİN HAZIRLIK YAPARKEN KURANI KERİME SAYGISIZLIK OLMASIN VE ZARAR GÖRMESİN DİYE İNDİRMEMİŞLER... HER ALTINDAN GEÇTİKLERİNDE DE ALLAHIN ADINI ANMIŞLAR... BİR DE UTANMADAN ONLARA MÜSLÜMAN DEĞİL DİYORSUNUZ... TÜRK ORDUSU DA GİDİP CAMİLERİ BOMBALIYOR... KİM MÜSLÜMAN??? 8 32 Yanıtla bide burdan bak: camide yapılan bombalarda kutsal boma dimi patlayınca sevap dağıtıyo. orda bakımı yapılan silahlarda sevap saçmak için dimi... Sen milleti kendin kadar salak mı sanıyosun acaba 1 1
  • Smyrne: Arkadaki fayanslar da düşmemiş...:-)) 8 21 Yanıtla
  • Kehl: Mesajı aldık koyunlar peki o yıkıntı niye olmuş 11 14 Yanıtla
  • Adinizi yazin: Pkk liginin evinde kuran ne geziyo 11 8 Yanıtla
  • LAFI GEVELEMEYİN.: İNANC İMAN ALLAHIN İNSANLARA NASİP ETTİKLERİNDENDİR . NASİP ETMEMİŞSE NE YAPSANIZ İNANMAZLAR. GÖNÜL GÖZLERİ KAPALIDIR ONLARIN. EN BUYUK MUCİZE KURAN DIR. MUCİZESİ KORUNUP SAKLANMASIDIR DEGİSTİRİLEMEMESİDİR. İNANMAYAN KAFİRDİR LAFI UZATMAYA GEREK YOK. BİRDE DİNİ İSTİSMAR EDENLER VARDIR ONLARLA GERCEK MUSLUMANLARI KARISTIRMAMAK GEREKİR. GERCEK MUSLUMANLAR KURANA UYANDIR CAGDASTIR HUMANİSTTİR YAPTIKLARI ALLAH İCİNDİR. ALLAH GERCEK MUSLUMANLARDAN OLMAYI NASİP ETSİN HERKESE İNŞALLAH...... 14 3 Yanıtla
  • beyin bedava: geri zekalıca bir haber duvarı yıkanlar onu ellememiş istese ona da zarar verirler. 2 14 Yanıtla
  • balikci: Cahilleri kandirmaya devam edin 5 10 Yanıtla
  • hainler asılacak : bazıları hep koyunlar falan filan diyolar insanlara . sizin gibi zehirli yılan olacagımıza koyun olalım daha iyi lawuklar kişilik bozuklugunuz var sizin karaktersiz hainler .... 11 4 Yanıtla
  • Allah1: evet Allah buyuktur . bizim evimiz yanmıstı herseyimiz yandı sadece kuranı kerim yanmadı . sadece biraz ıslanmıstı su dan dolayı . kurudu hicbirsey yok tertemiz duruyor. 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı
    09:32 Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ'lı Kayseri'de yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüten 5 DEAŞ üyesi şahıs yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini engellemek amacıyla çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 5 şahıs gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'
    09:32 Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti
    09:30 AK Parti Grup Başkanvekili'nin lüks saatiyle paylaşımı tepki çekti

    AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik Rolex marka saatiyle sosyal medyada paylaşım yapınca büyük tepki aldı. Paylaşımın altına gelen tepkiler üzerine Yenişehirlioğlu, gönderiyi kaldırdı.


Advertisement