Bingöl Başbakan'ı Ağırlıyor - Son Dakika
Politika

Bingöl Başbakan'ı Ağırlıyor

Bingöl Başbakan\'ı Ağırlıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Bingöl'de gerçekleştireceği miting öncesinde kentte tüm hazırlıklar tamamlandı.

10.03.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Bingöl'de gerçekleştireceği miting öncesinde kentte tüm hazırlıklar tamamlandı.

Başbakan Erdoğan'ın gelişiyle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun, tüm Bingöl halkını saat 15.00'da PTT Kavşağı'nda yapılacak mitinge davet etti. Bingöl halkının, yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesi lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Bingöl'de ağırlamaktan onur duyacağını belirten Coşkun, büyük Bingöl buluşmasının coşkulu geçeceğine inandığını vurguladı. Gezi olaylarıyla ülkede yaratılmak istenen kaos ortamının, 17 Aralık operasyonuyla farklı boyutlar kazandığını ve Türkiye'ye karşı oynanan oyunlara ait fotoğrafın çok daha net görülebildiğini vurgulayan Coşkun, bu olaylardan sonra halkın milli iradeye ve Başbakana sahip çıktığının miting alanlarında görüldüğünü söyledi. Bingöl mitinginin de bu sevgi ve sahiplenme karesinin önemli bir parçası olacağının altını çizen Coşkun, "Bingöl'ün, Başbakanımıza çok özel bir sevgisi vardır. 12 yıldır AK Parti'den yana ortaya konulan tavır, bunun en açık göstergesidir. Tabi ki, bu sevginin karşılığı da çok güçlüdür. İnşallah bu sevgi her daim devam edecektir. Dualarıyla Başbakanımızı ve kadrosunu ayakta tutan halkımızı, yarın miting meydanında görmeyi arzuluyoruz. Tüm halkımızı milli iradeye, Sayın Başbakanımıza ve AK Parti'ye sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi.

"AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR"

AK Parti'ye ve Başbakan Erdoğan'a güvenen Bingöl halkının, verdiği oyların karşılığını hizmet olarak aldığını, almaya da devam edeceğini anlatan Coşkun, "Fakülte istiyorduk ama bugün üniversitemiz var. 9 bini aşkın öğrenci mevcudumuz bulunmakta. Her yıl yeni bölümler açılıyor. Fiziki bakımdan da emsalleri arasında ilk sırada. Havalimanımız açıldı, sadece 2014 Ocak ayında 90 bin yolcu taşındı. Gülbahar Barajı tamamlandı. Duble yol çalışmalarımız devam ediyor. İl ve ilçe bağlantı yollarımızı sıcak asfaltla yeniliyoruz. Genç, Solhan, Karlıova ilçelerimizde yeni hastaneler inşa edildi. İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasında hizmet vermeye başladı. Adaklı hastanesi çok yakında hasta kabulüne başlıyor. Bingöl Devlet Hastanesi yeni hizmet binası da yakında tamamlanarak hizmete girecek. İlçelerimize yüksekokul açılması çalışmaları devam ediyor. TOKİ marifetiyle binlerce konut inşa edildi. Yeni Adalet Sarayı'nın inşa çalışmaları devam ediyor. KÖYDES ve BELDES sayesinde köy yolları yenilendi, içme suyu ve altyapı sorunları çözüldü. Toplulaştırma sayesinde ova köylerimiz tarihinin en büyük hizmetlerini gördü. Tarım ve hayvancılık alanında çiftçiye büyük destekler sağlandı. Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve SODES sayesinde birçok işletme büyüdü, sivil toplum örgütü daha geniş hizmet sunma olanağına kavuştu. Doğalgaz çalışmalarında sona gelindi. Hat döşeme işi bitmek üzere, şehir içi dağıtım ihalesi de yapıldı. Çapakçur Köprüsü'nün yenilenmesi için proje ihalesi yapıldı. İnşallah yakın zamanda yapım ihalesi de gerçekleştirilecek. Bingöl, tarihi boyunca göremediği hizmeti, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde gördü, bundan sonra çok daha güzel hizmetler görecek inşallah. AK Parti milletin partisidir, hizmetin partisidir" diye konuştu.

"SPEKÜLASYONLAR HALKTA KARŞILIK BULMAYACAKTIR"

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın öncülüğünde Bingöl'de yürütülen çalışmaların il, ilçe, belde ve köylerde her geçen gün arttığını bildiren Coşkun, "Halkımız, hizmetlerin devamı için 30 Mart seçimlerinde sandığa gidecek ve AK Parti'ye mührü vuracak inşallah. Spekülasyonlarla, kirli oyunlarla, iftiralarla halkı yanıtlamaya çalışanlar bilmeli ki, hiçbir oyun halkta karşılık bulmayacak" şeklinde konuştu. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bingöl Başbakan'ı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    15:53 İzmir'de 27 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Manisa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı geçiş düzenledikleri belirlenen M.O. ve H.O'yu takibe aldı. Şüphelilerin, düzensiz göçmenleri deniz yoluyla yurt dışına geçirecekleri bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bir aracı İzmir'in Urla ilçesine bağlı Balıklıova Mahallesi yakınlarında durdurdu. Araçtaki 27 düzensiz göçmen yakalandı, 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kahverengi Kokarca Böceği İstilasına Dikkat Çekti
    15:42 CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kahverengi Kokarca Böceği İstilasına Dikkat Çekti

    CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Karadeniz'de fındık ağaçlarını istila eden kahverengi kokarca böceğinin tarım ürünlerine zarar verdiğini belirterek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın üreticilerin sesini duymadığını ifade etti. Adıgüzel, istilacı böcekleri Bakanlığın önüne bırakarak, sorunun çözümü için çağrıda bulundu.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti
    15:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti

    Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen UCLG Ana Tüzük Komitesi Toplantısı'na başkanlık etti. Başkan Altay, toplantıda Gazze'nin ve mazlum coğrafyalarda sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerin haklarını savunduğunu belirtti.

  • Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti
    15:36 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek, ikinci dönemde de birçok önemli projenin hayata geçirileceğini belirtti.


Advertisement