Bingöl Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de Annesiyle Birlikte Oy Kullandı - Son Dakika
Güncel

Bingöl Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de Annesiyle Birlikte Oy Kullandı

Bingöl Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl\'de Annesiyle Birlikte Oy Kullandı

Ak Parti'den Bingöl 1'inci sıra milletvekili adayı olan Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, annesi Saadet Yılmaz ile birlikte Bingöl 100'üncü Yıl Orta Okulu'ndaki 1001 nolu sandıkta oyunu kullandı.

01.11.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti'den Bingöl 1'inci sıra milletvekili adayı olan Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, annesi Saadet Yılmaz ile birlikte Bingöl 100'üncü Yıl Orta Okulu'ndaki 1001 nolu sandıkta oyunu kullandı. Kalabalık bir partili grubu ile geldiği sandıkta oyunu kullanan Yılmaz, vatandaşların oylarını özgür iradeleri ile sandığa yansıtmaları temmenisinde bulunarak, "Az önce oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. Allah hayırlı ve uğurlu etsin diyorum. 1 Kasım, bir kader seçimi, çok önemli bir seçim. Türkiye'nin 2019'a kadar yeni bir seçimi yok. 2015-2019 dönemi Türkiye için son derece önemli bir dönem. Türkiye'nin değişimi, dönüşümü ve ilerlemesi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Barış içinde, huzur içinde, herkesin özgür iradesini, hiçbir baskı altında kalmadan sandığa yansıtmasını temenni ediyorum. 1950'li yıllardan beri Türkiye'nin bir sandık tecrübesi, seçim tecrübesi var. Eminim bu seçimde de halkımız iradesine sandığa sahip çıkarak, özgür ve adil seçimleri en güzel şekilde gerçekleştirecektir" dedi.

"SONUÇ NE OLURSA OLSUN SAYGI DUYMAK DURUMUNDAYIZ"

Seçim sonuçları, ne olursa olsun saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Seçimlerden sonra da çıkan sonuç neyse, onu şimdiden hiç birimiz kesin bir şekilde söyleyemeyiz; çıkan sonuç ne olursa olsun hepimiz bu sonuca razı olmak ve saygı duymak durumundayız. Son sözü halkımız söyleyecek. Biz söz de, karar da milletindir diyoruz. Aziz milletimiz neyi tercih ettiyse, hangi yönde iradesini ortaya koymuşsa, ülkemiz de o doğrultuda gelişimine, dönüşümüne devam edecektir inşallah. Sandıklardan istikrarın çıkmasını temenni ediyorum. Güçlü bir yönetimin çıkmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin 2023 ve ötesine yürüyeceği bu yolda, gerekli siyasi ortamın oluşmasını temenni ediyorum. Siyasi partiler ve herkes için de hayırlı olmasını diliyorum. Siyasi partiler, birbirlerinin düşmanı değildirler. Sadece siyasi rakibidirler. Güzel ve tatlı bir rekabet içinde bu seçimin sonuçlanmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de Annesiyle Birlikte Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement