Bingöl Belediyesi'nden Dilenci Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Bingöl Belediyesi'nden Dilenci Operasyonu

Bingöl Belediyesi\'nden Dilenci Operasyonu

Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, çarşı merkezinde yaptığı operasyonda, Malatya ve Elazığ nüfusuna kayıtlı 21 dilenciyi yakalayarak şehir dışına gönderdi.

02.03.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, çarşı merkezinde yaptığı operasyonda, Malatya ve Elazığ nüfusuna kayıtlı 21 dilenciyi yakalayarak şehir dışına gönderdi.

Bingöl Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde vatandaşları rahatsız eden dilencilerin yakalanması için operasyon düzenlendi. Zabıta ekipleri yaptıkları operasyonda 13 kadın dilenciyi küçük yaştaki 8 çocuğuyla birlikte yakaladı. Zabıta ekiplerince yakalanan dilenciler Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Konferans Salonu'na götürülen dilencilerin üst aramaları yapılarak, kabahatler kanunu kapsamında idari para cezası uyguladı. Zabıta olarak gelen şikayetler doğrultusunda dilencilik yapan kişilere yönelik yapılan denetimleri artırdıklarını ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, "Bu tip kişiler insanlarımızın duygularını istismar ederek, özelikle çocukları kullanıyorlar. Elazığ ve Malatya illerden geldikleri tespit edilen dilencileri araçlarla geldikleri illere geri gönderdik" dedi.

Dilencilere yönelik yapılacak operasyonların devam edeceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, vatandaşların daha rahat ve huzurlu günler geçirmesi için bundan sonraki günlerde de bu tür çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bingöl Belediyesi'nden Dilenci Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement