Bingöl: "Bu Terör Saldırısı Bizi Asla Demokrasiye ve Cumhuriyet'e Olan Bağlılığımızdan Geri Adım... - Son Dakika
Güncel

Bingöl: "Bu Terör Saldırısı Bizi Asla Demokrasiye ve Cumhuriyet'e Olan Bağlılığımızdan Geri Adım...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, beraberindeki genel başkan yardımcıları Yasin Aktay ve Nükhet Hotar ile CHP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

25.08.2016 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, beraberindeki genel başkan yardımcıları Yasin Aktay ve Nükhet Hotar ile CHP Genel Merkezi'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

" Türkiye'nin birliğini savunmaya devam edeceğiz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl de, bu anlamlı ziyaret için AK Parti heyetine teşekkür ettiklerini söyledi.

Bingöl, "Bugün Sayın Genel Başkanımızı hedef alan bu alçak terör saldırısını şiddetle kınıyoruz" dedi.

Saldırı nedeniyle Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve heyettekilerde bir olumsuzluk söz konusu olmadığını bildiren Bingöl, ancak saldırıda bir askerin şehit olmasının ise kendilerini büyük bir acıya boğduğunu söyledi. Bingöl, şehide Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Tekin Bingöl, şunları kaydetti:

"Sayın Genel Başkanımızın öteden beri darbelere ve nereden gelirse gelsin teröre karşı ortaya koyduğu tavır ve dik duruş böyle bir saldırının hedefi haline getirmiştir. Bu terör saldırısı bizi asla demokrasiye ve cumhuriyete bağlılığımızdan geri adım attırmayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın bugün terör saldırısı karşısındaki soğuk kanlı duruşu ve programını aksatmadan sürdürmesi de bu teröre verilen en cevaplardan bir tanesidir. Biz ülkemize olan sevdamız, 79 milyon vatandaşımıza olan sorumluluğumuzun gereği Türkiye'nin birliğini ve bütünlüğünü sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. Hiçbir saldırı girişimi bizi bu tavrımızdan alı koymayacaktır. Sonuna kadar Türkiye'nin bütünlüğünü, kardeşliğini savunmaya devam edeceğiz. Özellikle 15 Temmuz akşamından sonra ortaya çıkan bu uzlaşma, birlikteliğin de artık daha kalıcı olması en büyük temennimizdir."

Bingöl: "Bu Terör Saldırısı Bizi Asla Demokrasiye ve Cumhuriyet\'e Olan Bağlılığımızdan Geri Adım...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl: 'Bu Terör Saldırısı Bizi Asla Demokrasiye ve Cumhuriyet'e Olan Bağlılığımızdan Geri Adım... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement