Bingöl'de 4 Yıldızlı Otel Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de 4 Yıldızlı Otel Hizmete Açıldı

Bingöl’de 6 katlı, 48 odalı ve 4 yıldızlı otel, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla açılışı yapılarak hizmete girdi.

29.07.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de 6 katlı, 48 odalı ve 4 yıldızlı otel, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla açılışı yapılarak hizmete girdi.

Bingöl'de temaslarını sürdüren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Binkap Resort Otel'in açılışını gerçekleştirdi. Açılışta esnasında bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, çözüm süreciyle birlikte artan özel sektör yatırımlarına dikkat çekti. Bakan Yılmaz, "Son derece modern bir tesis. Bu tesiste 35-40 arkadaşımız çalışacak ekmek yiyecek. Bunun gibi tesislerin sayısı artar inşallah. Bingöl'de en öncelik verdiğimiz işlerinde başında bu geliyor. Bu huzur ortamıyla birlikte inşallah önümüzdeki dönem özel sektör yatırımlarının artarak devam edeceğini göreceğiz" dedi.

Devletin üzerine düştüğünü yaptığını kaydeden Bakan Yılmaz, asıl önemli olanın bundan sonraki süreçte özel sektörün yatırımlarını arttırmak olduğunu dile getirdi. Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

"Bunun da yolu altyapıdan geçiyor, teşvik ve huzurdan geçiyor. Son 10 yılda altyapıyı sağladık. Bingöl'ün havaalanı var, okulları var, hastaneleri, yolları var. Çok şükür daha da iyisi olacak. Teşvik politikası derseniz her türlü teşviki veriyoruz. İlk defa bu dönem otelleri, konaklama tesislerini teşvik kapsamına aldık ve Bingöl'e 6. bölge teşvik kapsamında bu tür teşvikleri veriyoruz. Bu yatırımlar sadece işletmelerin değil, Bingöl'ün varlıklarıdır. Bingöl'ün yatırımlarıdır. Bu anlamda çok önemsiyoruz bundan sonra ki süreçte bu tür yatırımları teşviklemeye devam edeceğiz. Daha fazla refah, daha fazla istihdam, daha fazla AŞ iş için. Biz Bingöl'de laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyan insanları seviyoruz. Bu anlamda bu güzel tesisi buraya kuran, para harcayan iş adamımıza teşekkür ediyorum. Onun gibi Bingöl'ün değişik yerlerinde yatırım yapan tüm iş adamlarına teşekkür ediyorum."

Bakan Yılmaz, açılış kurdelesini kestikten sonra otelde incelemelerde bulunarak, işletme sahibi Yusuf Korkmaz ve otel müdürü İhsan Varol'dan bilgi aldı. Tanıtım esnasında Bakan Yılmaz'a bilgi veren Varol, otelin 6 katlı ve 8'i süit, 8'i froneberg, 32'si standart olmak üzere 48 odadan oluştuğunu söyledi. Oteldeki imkanları sıralayan Varol, şu bilgileri aktarı:

"Otelimizde, 100 kişilik konferans salonu, 50 kişilik alakart restoran, 100 kişilik muh restoran, 100 kişilik pastane grubu, 35 kişilik okuma salonu, 20 kişilik oturma salonu, fitness salonu, spor salonu, Türk Hamamı, Sauna, masaj salonu, Buhar Odası, sabah kahvaltı, havalanı servisi, kaplıcalara ücretsiz ulaşım imkanı sunuyoruz. Otelimizde internet hizmeti de var."

Açılışa, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun, AK Parti Bingöl eksi milletvekilleri Feyzi Berdibek, Mahfuz Güler ve çok sayıda davetli katıldı. - BİNGÖL

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Bingöl'de 4 Yıldızlı Otel Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi
    22:54 Beşiktaş Kültür Merkezi'nden 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi

    Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından düzenlenen 'Dragons and Mythical Beasts' kukla gösterisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Maximum Uniq Hall'de seyirciyle buluştu. Yazar ve yönetmen Derek Bond'un mitolojik hikayelere yer verdiği gösteri, çocukların zihnindeki canavar algısını değiştirmeyi hedefliyor. Seyirciler arasından seçilen çocuklarla interaktif bir oyun oynanan gösteride, oyuncu Ata Dirilgen çocuklara hem hikaye anlatıcısı hem de kahraman yetiştiricisi olarak eşlik ediyor. Gösterinin amacı, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve onlara cesaret vermek. İngiltere tiyatrosunun önemli ödüllerinden Olivier Ödülü'ne aday olan kukla şovu, devasa taş trol, gizemli Indrik, görkemli Griffin, tek boynuzlu at, diş perisi ve ejderha gibi birçok kukla ile çocukları fantastik hikayelerle tanıştırıyor. Gösteri, 20-23 Nisan tarihleri arasında sahnelenmeye devam edecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı
    22:48 Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı

    Elazığ'da bazı öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak devam eden soruşturma sürecinde bir öğrenci daha şikayette bulundu ve müdür tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen müdür, 9 öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldüğü gerekçesiyle tutuklandı.


Advertisement