Bingöl'de Cinayet Sonrası Eylem Krizi Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Cinayet Sonrası Eylem Krizi Devam Ediyor

Bingöl\'de Cinayet Sonrası Eylem Krizi Devam Ediyor

Bingöl'de cinayet işledikten sonra bir inşaatın çatısına çıkarak çevreye ateş açan şahsa, müdahale edilemiyor. Polis zanlının cephanesini sayıyor.

14.02.2015 15:56  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, yaşıtı ve arkadaşı Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti. Kurşunlara hedef olan 3 özel harekat polisi yaralandı. Polis, 20 saati aşkın süredir ikna çalışmalarına devam ederken, keskin nişancılar elleri tetikle saldırganın cephanesinin bitmesini bekliyor.

ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Küçük Sanayi Sitesi'nde mobilyacılık yapan Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı, Bingöl Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada henüz bilinmeyen nedenle arkadaşı ve yaşıtı Yakup Polat'ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevre bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

"BENİM İÇİN HER ŞEY BİTTİ"

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. Katil zanlısının açtığı ateş sonucu 3 özel harekat polisi yaralandı. Saldırganın "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti" sözleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat'a ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Silahlı zanlı çatıdaki eylemine devam ederken, geniş güvenlik önleminin alındığı bölgeye saatlerdir kimse yaklaştırılmıyor.

HER HAREKETİ TAKİP EDİLİYOR

Keskin nişancılar gözleri dürbünde elleri tetikte, saldırganın her hareketiğini takip ediyor. Seçkin'in üzerindeki av yeleğine takılı olan kurşunlardan cephanesini takip eden polis, müdahale için beklemede. 4 bloktan oluşan inşaatın 3 bloğu tamamen polis kontrolü altında. Olay yerinde ambulans ve itfaiye ekipleri hazır bekletiliyor.

İDDİALAR...

Mehmet Ali Seçkin'in vurduğu Yukap Polat'ın inşaata getirilmesini istediği, yaşıyorsa teslim olacağını, öldüyse direnmeye devam edeceğini söylediği iddia ediliyor. Başka bir iddia ise saldırganın ailesine ait altınları bozdurup pompalı tüfek ve kurşun aldığı yönünde. Saldırganın daha önce de poliste suç kaydı olduğu önü süreldi.

BABASI DA İKNA EDEMEDİ

Mehmet Ali Seçkin'in 75 yaşındaki babası Sıddık Seçkin de olay yerine getirildi. Kentte at arabası ile taşımacılık yapan baba Seçkin, oğlunun çatıdan inmesi için ikna etmeye çalışarak, "Oğlum artık aşağıya in sana hiç kimse bir şey yapmayacak" dedi. Seçkin "Yok baba inmeyeceğim" dedi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bingöl'de Cinayet Sonrası Eylem Krizi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • kasap: vurun gitsin 17 2 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Sanki bunalıma girmiş şerefsiz arkadaşını vurmuş üstüne birde üç polis yaralamış öldürün gitsin o daha başkalarını öldürme den 15 2 Yanıtla
  • OSMAN: NASIL ÜLKEDEYİZ KARDEŞİM NEDEN SIKMIYORSUNUZ SİLAH SIKAN ADAMA? 15 2 Yanıtla
  • POYRAZ: ARKADAŞLAR NASIL BİR ÜLKE HALİNDEYİZ ŞU AKPYE OY VEREN ARKADAŞLAR HİÇMİ İÇİNİZ SIZLAMIYOR? POLİSLER YARALANIYOR HALEN ATEŞ EDEN YOK. AKP POLİSİ ASKERİMİZİ RESMEN SUSTURDU ATEŞ BİLE EDEMİYOR 10 3 Yanıtla
  • rahat adam: ya vurun indirin şu iti 10 3 Yanıtla
  • omer: Ne bicim konusuyorsunuz rabbim boyle bisiyi kimseye gostermesin yazik boyle bir olayi siyasete baqlamissiniz Allaha binlerce sukur ulke sizin gibi chp mhp gibilerinin elinde deqil 8 4 Yanıtla
  • ilyas: vurun gitsin ne ugrasıyorsunuz 9 3 Yanıtla
  • Lanet olsun: Asgari ücret 940 buyrun işte babada at arabası ile ekmek derdinde sonuç cinnet 11 1 Yanıtla
  • emre türkyılmaz: batıda olsa kurşunu yemişti doğuda olduğu için birinci sınıf vatandaş ah batının kanuna saygılı vatandaşı vah 8 3 Yanıtla
  • Ringo..: Koyarsın bir keskin nişancı,armut gibi indirirsin..artık bu ülkede yaşamaktan resmen utanıyorum!!Böyle hükümetinde,böyle polisinde,kürt açılımınında Allah belasını versin!!.. 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı
    18:43 Karaman'da Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Başladı

    Türkiye Satranç Federasyonu faaliyetleri içinde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Karaman'da başladı. Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, 78 takım ve 400 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, organizasyonda elde ettikleri başarıların yanı sıra yetiştirdikleri sporcularla tüm dünyada ilgiyle takip edildiklerini vurguladı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Avrupa Genç Takımlar Satranç Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

  • İzmit Belediyesi, TÜGVA'ya tahsis edilen öğrenci yurdunun protokolünü iptal etti
    18:40 İzmit Belediyesi, TÜGVA'ya tahsis edilen öğrenci yurdunun protokolünü iptal etti

    İzmit Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısında, önceki dönem AKP yönetimi tarafından TÜGVA'ya 25 yıllığına tahsis edilen Tepeköy Öğrenci Yurdu protokolünün iptaline karar verildi. Ensar Vakfının kullanımına verilen Nebi Güdük Gençlik Merkezi ile ilgili yapılan protokol de iptal edildi.

  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Bahar Alerjisi ve Semptomları
    18:37 Bahar Alerjisi ve Semptomları

    Yılın canlı ve renkli bahar ayları geldi. Havalar ısınıyor, çiçekler açıyor ancak bu aynı zamanda havada daha fazla polen olduğu anlamına geliyor. Polenle birlikte artan, bahar alerjisi olarak adlandırılan saman nezlesi ise, birçok kişi için burun akıntısı ve gözlerde kaşıntı demek. Bahar alerjisi olan kişilerde burun, göz ve boğazın şişmesine veya tahriş olmasına neden olan proteinler içeren polenlerin etkisiyle semptomlar ortaya çıkar. Bahar alerjisinin semptomlarıyla başa çıkmak için antihistaminik veya farklı formlarda steroidler kullanılabilir.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi
    18:33 CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi

    Ankara Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP'nin düzenlediği 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı'na katıldı. Toplantıda, belediye başkanlarının görüşleri, önerileri ve önümüzdeki dönemle ilgili talepleri dinlendi.


Advertisement