Bingöl'de, İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bingöl'de, İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Yapıldı

Bingöl\'de, İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Yapıldı

Vali Taşyapan: "Yatırım programlarımızda ilimiz için 372 projemiz bulunuyor.

17.04.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, "Yatırım programlarımızda ilimiz için 372 projemiz bulunmaktadır. Bunların toplam ödenekleri 4 milyar 518 milyon liradır" dedi.

Vali Taşyapan Başkanlığında, Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile Kaymakamlar, kurum amirleri, il genel meclis üyelerinin katılımıyla 2014 yılı 2. dönem İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Valilik toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılışında konuşan Taşyapan, yerel seçimin Bingöl'de huzur içerisinde, vatandaşların özgür iradelerini sandığa yansıtacak şekilde yapıldığını belirterek, seçimin huzur içerisinde yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İl koordinasyon kurul toplantılarının yılda 4 defa yapıldığını hatırlatan Taşyapan, toplantılarda Bingöl'de yapılan yatırımların gözden geçirildiğini söyledi.

Yatırım programları hakkında bilgi veren Taşyapan, "Yatırım programlarımızda ilimiz için 372 projemiz bulunmaktadır. Bu projeler yıl içerisinde gerçekleştirilecek projeler olarak dikkat çekiyor. Bunların toplam ödenekleri, 4 milyar 518 milyon liradır. 2014 yılında şuana kadar bu projelerden yıl içerisinde gerçekleştirilmek üzere 595 milyon 658 bin lira ödenek ilimize ayrılmış durumdadır" diye konuştu.

Yatırım programında bulunan 372 projeden 3'ünün bu yıl içerisinde bittiğini aktaran Taşyapan, 128 projenin sürdüğünü, 87 projenin ihale aşamasında olduğunu, 154 projenin ise henüz başlamadığını bildirdi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl'de, İl Koordinasyon Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement