Bingöl'de PKK'ya Ait 832 Kilo Esrarı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de PKK'ya Ait 832 Kilo Esrarı Ele Geçirildi

Bingöl\'de PKK\'ya Ait 832 Kilo Esrarı Ele Geçirildi

Bingöl'de PKK'lılarca 18 bidonun içerisine doldurularak toprağa gömülmüş 832 kilo esrar ele geçirildi. Uyuşturucunun değerinin 4 milyonun üzerinde olduğu öğrenildi.

30.01.2016 16:38  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda PKK'ya ait olduğu belirlenen ve toprağa gömülen 832 kilo esrar ele geçirildi. Valilik açıklamasında, "Güvenlik güçlerince ele geçirilen uyuşturucu madde ile terörün en önemli finans kaynağına ağır darbe vurulmuştur" denildi.

4 MİLYON LİRALIK ESRAR BULUNDU

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmada Genç ilçesi Tapantepe mevkiinde toprak altına gömülü vaziyette büyük miktarda esrar maddesi bulunduğu bilgisi alındığını belirterek şöyle dedi:



"29 Ocak 2016 günü saat 11.00 sıralarında adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bingöl Genç İlçesi Tapantepe mevkiinde yapılan kontrolde toprak altına gömülü vaziyette 18 adet mavi renkli jelikan bidon içerisinde maddi değeri yaklaşık 4 milyon 160 bin TL olan 832 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.

2 ŞÜPHELİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen esrar maddesine el konulmuş olup olay ile ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Güvenlik güçlerince ele geçirilen uyuşturucu madde ile terörün en önemli finans kaynağına ağır darbe vurulmuştur. Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye aralıksız olarak devam edilmektedir" denildi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de PKK'ya Ait 832 Kilo Esrarı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Hdpli metin-47: Ben 1 kilo esrara türkiyeyi kompile satarım :)) 2 74 Yanıtla
  • civan: yalaninizi sevsinler. 22 48 Yanıtla
  • TR: Yine inanmiyor cahiller pkknin para kaynagi neler acaba hayirsever yandaslarmi veriyor :))) 26 7 Yanıtla
  • türko: pkk lıların kafası dumanlı şu sıralar anlaşılan 18 4 Yanıtla
  • Slm: Kandildekilerin geliri 17 1 Yanıtla
  • ROJ: Ekmek la onlar onlarla ekmek alacaz 12 3 Yanıtla
  • has vatan evladı: cizrede sıkışan pkknın elabaşları için devreye girmeyen ünlü, yazar ,akademisyen popçu topçu kalmadı.ne için pkk gerçeğini görmezden gelip hala barıştan söz eden haysiyetsizler ne için.Bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet etmeniz için değil mi.hakkım zehir zıkkım olsun sizin gibi hainlere. 6 6 Yanıtla
  • Dersimli alevi: Bu pkklılara En acılı ölüm müstehaktır 5 5 Yanıtla sen alevi olamazsin hele Held dersim alevisi hic o: Dersimli alevi bunu yazmaz basta arastirir 0 0
  • gercek lan : ekmek onlar onlarla ekmek yapıyprlar dagda ne tiyecekler tohumuylada corek yapıyorlar bilmiyosunuz 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement