Bingöl'deki "Çalıkuşları"Nın Yardım Çağrısı Karşılıksız Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Bingöl'deki "Çalıkuşları"Nın Yardım Çağrısı Karşılıksız Kalmadı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ana okulu öğrencileri, iki öğretmenin sosyal medyadaki yardım çağrıları üzerine gönderilen yardımlar ve velilerin desteği sayesinde daha iyi şartlara kavuştu.

04.01.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ana okulu öğrencileri, iki öğretmenin sosyal medyadaki yardım çağrıları üzerine gönderilen yardımlar ve velilerin desteği sayesinde daha iyi şartlara kavuştu.

Karlıova 11 Mart İlkokulu'nun ana sınıfı öğretmenleri Sibel Yılmaz ve Yasemin Deliduman, okul idaresinin de desteğiyle binanın onarımı ve eksik malzemeler için sosyal paylaşım sitelerindeki hesapları üzerinden yardım çağrısında bulundu.

İstanbul ve İzmir'den ana sınıfı için çeşitli malzemeler gönderildi, öğrenci velileri de binanın yenilenmesine katkı sağladı.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci velilerinin binanın dış yalıtımını ve sıcak su tesisatını yaptırdığını, masa ve halı temin ettiğini söyledi.

Araç gerek gereksinimlerinin karşılanması için de girişimlerde bulunduklarını belirten Yılmaz, "İrtibata geçtiğimiz bir reklam ajansı 2 bin lira değerinde oyuncak gönderdi. Bir öğretmen arkadaşımız aracılığıyla bir ana okulundan öğrencilerimize 15 koli kıyafet ve kırtasiye malzemeleri gönderildi" dedi.

Yılmaz, destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl'deki 'Çalıkuşları'Nın Yardım Çağrısı Karşılıksız Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement