Bingöl Devlet Hastanesi'nde Yangın - Son Dakika
Güncel

Bingöl Devlet Hastanesi'nde Yangın

Bingöl Devlet Hastanesi'nde polikliniklerinin bulunduğu bölümde yangın çıktı.

28.05.2015 22:05  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Devlet Hastanesi'nde polikliniklerinin bulunduğu bölümde yangın çıktı. Saray Mahallesi'ndeki hastane binasının havalandırma boşluğunda çıkan yangın nedeniyle polikliniklerde bekleyen hastalar, dumandan etkilenmemek için dışarıya çıkarıldı.Yangın, Bingöl Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Başhekim Yardımcısı Tuba Küçükyürük, yangının havalandırma boşluğuna atılan izmaritin sebep olduğunu bildirdi.Küçükyürük, şunları kaydetti: "Bir hasta yakını, bayanlar tuvaletindeki havalandırma boşluğuna sigara izmaritini atıyor ve havalandırma boşluğunun altında bulunan plastik malzemenin tutuşmasıyla yangın çıkıyor. Yangın dumanı polikliniklere doldu ve hastaların tahliyesini sağladık. Yangında herhangi bir sıkıntı yaşanmadı."

Bingöl Devlet Hastanesi\'nde Yangın
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl Devlet Hastanesi'nde Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement