Bingöl Halk Eğitim Merkezi, Kısa Sürede Çok Sayıda Kurs Açtı - Son Dakika
Güncel

Bingöl Halk Eğitim Merkezi, Kısa Sürede Çok Sayıda Kurs Açtı

Bingöl Halk Eğitim Merkezi, Kısa Sürede Çok Sayıda Kurs Açtı

Bingöl Halk Eğitim Merkezi üç ay içinde 300 farklı kurs açtı. Bağımlılıkla Mücadele gibi önemli kursların da açıldığı merkeze, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

26.10.2015 14:33  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Mahallesi Eğitim Caddesi üzerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nda, ilk yardım, İngilizce, arapça, bilgisayar, filografi, işaret dili, üçboyutlu şekillendirme ve Bağımlılıkla Mücadele gibi birbirinden farklı kurslar açıldı.

ÜÇ AYDA 300 KURS AÇILDI

Vatandaşların talebi üzerine Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu harekete geçerek eylül ayından buyana, toplam 300 adet kurs açtı. Açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor. Sertifikayı almaya hak kazanan kursiyerler hem bilgileniyor hem de özel sektörlerde iş bulma imkânına sahip oluyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN SINAVA HAZIRLIK KURSU DA AÇILDI

Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bununla da sınırlı kalmadı. YGS ve LYS' ye hazırlanan 488 öğrenciye yetiştirme ve destekleme kursu da vererek öğrencileri sınava hazırladı. Merkez, talep doğrultusunda aile eğitimleri, özürlü bakımı ve Osmanlıca gibi birbirinden farklı kurslar açmayı da hedefliyor.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bingöl Halk Eğitim Merkezi, Kısa Sürede Çok Sayıda Kurs Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sancak: Ilerleme var demektir. Dilerim kurslar gibi icerigide verimli ve insanlarimiza bir seyler ögretiliyordur. 0 0 Yanıtla

Advertisement