Bingöl Kadın ve Genç Girişimci Kurullu Seçimleri - Son Dakika
Yerel

Bingöl Kadın ve Genç Girişimci Kurullu Seçimleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde yapılandırılan İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları seçimi yapılacak.

24.11.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde yapılandırılan İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları seçimi yapılacak.

Bingöl TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin Kuruluş Çalışma Usul ve Esaslarının Geçici 2'inci maddesi hükmü gereğince, Bingöl İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 25 Aralık 2014'te yapılacağı bildirildi.

Kurul üyeliği kontenjan sayısının 22 kişi olduğunun yer aldığı açıklamada, kurula üye olmak isteyen kişilerin, İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği için www.kadingirisimciler.org.tr, İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği için de www.gencgirisimciler.org.tr adresindeki elektronik formu doldurarak Bingöl TSO'ya teslim etmesi gerektiği kaydedildi.

İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği için 18 yaşından gün almış ve 40 yaşından gün almamış kişilerin başvurabileceği belitildi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bingöl Kadın ve Genç Girişimci Kurullu Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement