Bingöl Sevgilisiyle Bir Olup, Kocasını Öldürdüğü Gerekçesiyle Tutuklandılar - Son Dakika
Güncel

Bingöl Sevgilisiyle Bir Olup, Kocasını Öldürdüğü Gerekçesiyle Tutuklandılar

Bingöl Sevgilisiyle Bir Olup, Kocasını Öldürdüğü Gerekçesiyle Tutuklandılar

Sevgilisiyle bir olup, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandılar BİNGÖL'ün Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda, 6 gün önce kaybolan 38 yaşındaki Cevdet Kürmuğ, Peri Suyu kıyısında çıplak ve başı ezilmiş halde bulundu.

14.04.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgilisiyle bir olup, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandılar

BİNGÖL'ün Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda, 6 gün önce kaybolan 38 yaşındaki Cevdet Kürmuğ, Peri Suyu kıyısında çıplak ve başı ezilmiş halde bulundu. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kürmuğ'u karısı Bircan Kürmuğ ve sevgilisi olduğu belirtilen Veli Y., çıkarıldıkları mahkemede cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla tutuklandı.

Yedisu İlçesi'ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası'nda yaşayan 3 çocuk babası ve kanser hastası olduğu belirtilen Cevdet Kürmuğ, 8 Nisan günü kayıplara karıştı. Kürmuğ'un karası Bircan Kürmuğ da jandarmaya başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirdi. '

Cevdet Kürmuğ'un bulunması amacıyla yakınları ve ve köylüler arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarının 6'ıncı gününde Peri Suyu kıyısında cesedi bulunan Cevdet Kürmuğ'un çırılçıplak olduğu ve başı ezilerek öldürüldüğü görüldü.

Cinayet şüphesiyle soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Kürmuğ'un evinde yapılan aramalar sırasında kan izlerine rastladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Cevdet Kürmuğ'un eşi Bircan Kürmuğ, karakola götürülerek sorgulandı. Kürmuğ'un verdiği ifadeler üzerine, sevgilisi olduğu ve cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla Veli Y. de gözaltına alındı. Jandarma karakolunda sorgulamaları tamamlanan Bircan Kürmuğ ile Veli Y., güvenlik gerekçesiyle Karlıova Adliyesi'ne getirildi. Savcılıkta ifade veren cinayet zanlılar, daha sonra tutuklanma talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkemede tutuklanarak, Bingöl Cezaevi'ne gönderildi.

Veli Y.: Veli Yıldız

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl Sevgilisiyle Bir Olup, Kocasını Öldürdüğü Gerekçesiyle Tutuklandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement