Bingöl Valisi: Maşalar, Milletimize Yönelik Eşkıyalık Peşinde - Son Dakika
Güncel

Bingöl Valisi: Maşalar, Milletimize Yönelik Eşkıyalık Peşinde

Bingöl Valisi: Maşalar, Milletimize Yönelik Eşkıyalık Peşinde

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, şahit ve yakınları aileleriyle bir araya geldiği yemekte, "Güç odaklarının maşaları, milletimize yönelik bir takım eşkıyalıklar peşindeler" dedi.

03.10.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, şahit ve yakınları aileleriyle bir araya geldiği yemekte, "Güç odaklarının maşaları, milletimize yönelik bir takım eşkıyalıklar peşindeler" dedi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği'nin 'Şehit ve Gazi Yakınları Ata Topraklarında' projesi kapsamında 300 şehit ailesi, gaziler ve yakınlarına yemek verdi. Programa Vali Köşger'in yanı sırada 49'uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen de katıldı.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek, "Bu günler, sık sık bir araya gelmemiz gereken vakitlerdir. Safları sıklaştırmamız, birliğimizi ve beraberliğimizi kavileştirmemiz, kalplerimizi bir araya tekrar perçinlememiz gereken zor zamanlardan geçiyoruz. Ülkelerin böylesi zor zamanları, ateşle sınandığı zamanları olur" dedi. Milletin bu coğrafyada sürekli ateşle sınandığını ve hep başarıyla geçtiğini belirten Vali Köşger, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yine bu millet tarihin bütün evrelerinde aynı sınava tabi tutuldu, Bingöl halkındaki, köy korucularındaki, gazilerdeki, şehit ailelerindeki duruşu gördükten sonra kesin olarak eminim ki bu milleti hiç kimse bölemeyecek. Bu coğrafya üzerinde bu millet ilelebet payidar olacak, ilelebet var olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Varlığımıza ve birliğimize kastedenler tarihin tozlu sayfalarında kaybolup gidecek. Onları kimse hayırla yad etmeyecek. Arkalarından bir Fatiha okuyan dahi olmayacak, unutulup gidecek ama şehitlerin, gazilerin, bu milletin duruşu, tarihin zor noktasında sergilediği tavır tarih sayfalarına altın harflerle tekrar yazılacak ve bu millet yoluna devam edecektir." - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl Valisi: Maşalar, Milletimize Yönelik Eşkıyalık Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement