Bingöllü Gençler Kayısı Diyarında - Son Dakika
Yerel

Bingöllü Gençler Kayısı Diyarında

Bingöllü Gençler Kayısı Diyarında

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, Nisan-Mayıs ayları içerisinde düzenleyeceği 4 farklı program ile 152 öğrenciyi Malatya'ya götürüyor.

21.04.2014 10:47  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, "Bingöllü Gençler Kayısı Diyarında" projesiyle Nisan-Mayıs ayları içerisinde düzenleyeceği 4 farklı program ile 152 öğrenciyi Malatya'ya götürüyor.

Toplumsal ve sosyal projeleriyle gündeme gelen Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sosyal destek projeleriyle gençlerin yüzünü güldürüyor. Daha önce düzenlediği "Bingöllü Gençler Kayısı Diyarında" projesiyle 276 liseli genci Malatya iline götüren İl Emniyet Müdürlüğü, aynı projeyi ikinci kez 152 öğrenci için düzenliyor. 18 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında, Bingöl'ün Solhan, Genç ve Kiğı ilçelerinde lisede eğitim gören öğrenciler ile merkez Çavuşlar Köyü Ortaokulu'nda eğitim gören toplam 152 öğrencinin Malatya'ya götürüleceği belirtildi. Gezi programıyla ilgili Emniyet yetkilileri tarafından yapılan açıklamada "Malatya iline gidilmesi, öğrencilerimizle İnönü Üniversitesi'nin ziyaret edilmesi ve gezilmesi, bowling turnuvası düzenlenmesi, vizyondaki bir filmin sinemada izlenmesi, nezih bir mekanda kahvaltı yapılması, Darende ilçesinde bulunan tarihi, turistik ve doğal güzelliklerin gezilmesi, bir gece konaklama ile iki günlük gezi yapılacaktır" denildi.

Bugüne kadar Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen gezi programlarıyla toplam 592 Bingöllü öğrencinin çeşitli illere götürüldüğü kaydedilen açıklamada, "Yapılan bu etkinlikler ile gençlerimizin, öz güvenlerinin gelişmesi, ileriye dönük yaşamlarında ufuklarının açılması, suça sürüklenmesinin önlenmesi, gençler arasında hoşgörü ve diyaloğun artırılması, toplumsal bütünleşmenin pekiştirilmesi ve kültürel miraslarımıza gençlerimizin sahip çıkması hedeflemektedir" denildi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bingöllü Gençler Kayısı Diyarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement