"Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" - - Son Dakika
Güncel

"Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" -

Sivaslılar, Sivas Belediyesi ve Kanal 58 Televizyonu organizasyonunda Turkcell ana sponsorluğunda kurulan iftar sofrasında buluştu.

23.07.2014 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivaslılar, Sivas Belediyesi ve Kanal 58 Televizyonu organizasyonunda Turkcell ana sponsorluğunda kurulan iftar sofrasında buluştu.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünden İstasyon Caddesi boyunca trafiğe kapatılan caddeye kurulan iftar sofrasına çok sayıda vatandaş katıldı.

"Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" adı altında düzenlenen iftarda Sivas Belediyesi tarafından 12 bin 500 ve Sivasspor Kulübü tarafından da 2 bin 500 yemek dağıtıldı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, iftar öncesi yaptığı konuşmada, ramazanın birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu söyledi.

Ramazanın kardeşilik olduğuna vurgu yapan Aydın, Sivas'ta ve Türkiye'de kardeşlik iklimin sürdüğünü belirterek, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sırasında hayatını kaybeden Filistin halkına da barış ve huzur diledi.

Aydın, Kadir Gecesi'nde yapılan niyazların özel dualar olduğunu belirterek, duaların bütün insanlık için yapılması gerektiğini söyledi. Sivas'ın tarihi önemine de değinen Aydın, "Bugün Sivas İstasyon Caddesi'nde birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik içerisinde bu iftarı yaparken inşallah bundan sonra bütün oyunlara da kapalı olduğunu haykırıyorum" diye konuştu.

Aydın, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. İftara Vali Vekili Ömer Kalaylı ve protokol üyeleri katıldı.

"Binlerce İnsan Tek Bir Sofra" -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Binlerce İnsan Tek Bir Sofra' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement