Binlerce Kişi Ömer Döngeloğlu'nu Dinledi - Son Dakika
Güncel

Binlerce Kişi Ömer Döngeloğlu'nu Dinledi

Onbir Ayın Sultanı Ramazan Eyüp'te çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

23.07.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eyüp Sultan Meydanı'nda, Ramazanda sevilen din alimi Ömer Döngeloğlu konuklarla buluştu. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişi Döngeloğlu'nu dinlemek için Meydan'da toplandı.

Eyüp Sultan Camii'ndeki teravih namazının ardından sahneye çıkan Ömer Döngeloğlu'nun sohbetini büyük bir ilgi ve merakla dinleyen konuklar, Eyüp Belediyesi'ne bu güzel programlar nedeniyle teşekkür ettiler. Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, Ömer Döngeloğlu'na çiçek vererek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Binlerce Kişi Ömer Döngeloğlu'nu Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement