Binlerce Kişiyi Buluşturan Mevlit - Son Dakika
Yerel

Binlerce Kişiyi Buluşturan Mevlit

Binlerce Kişiyi Buluşturan Mevlit

Eski Bayındırlık Bakanı A. Kerim Zilan’ın oğlu Muhammed Emin Zilan’ın evliliği münasebetiyle verilen mevlit yemeğine binlerce kişi katıldı.

12.06.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Bayındırlık Bakanı A. Kerim Zilan'ın oğlu Muhammed Emin Zilan'ın evliliği münasebetiyle verilen mevlit yemeğine binlerce kişi katıldı.

Bölgenin tanınmış ailelerinden Zilan ailesi mensubu, eski milletvekili ve Bakan A.Kerim Zilan'ın oğlu Muhammed Emin Zilan'ın evliliği nedeniyle verilen mevlit etkinliğine binlerce kişi katıldı. Bir düğün salonunda tertiplenen Mevlid-i Şerif etkinliğine, kanaat önderleri, mele ve imamlar, çeşitli aşiret mensupları, farklı parti üye ve yetkilileri, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Batman ve merkeze bağlı birçok köy ile Sason, Kozluk, Beşiri ve çevre ilçeler başta olmak üzere bölgenin bir çok yerinden binlerce kişi katıldı. Mevlit etkinliğinde havuz başı kısmı bayanlara tahsis edilirken, 2 bin 500 kişilik salon ile büyük bahçe ve araç parkı da erkeklere tahsis edildi.

Yoğun katılımın olduğu mevlit etkinliğinde mele ve seydalar Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okudu. Duaların eksik olmadığı etkinlikte söz alan eski bakan ve milletvekili A.Kerim Zilan, tüm davetlilere teşekkür etti. Katılımcılardan helallik ve dua isteyen Zilan, "Biricik oğlum Muhammed Emin Zilan'ın düğünü münasebetiyle verdiğimiz mevlit etkinliğine katılan ve mazeretinden dolayı gelemeyen tüm dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu etkinlik vesilesi ile uzun yıllar göremediğimiz dost ve arkadaşlarımızla hasret giderme fırsatı buldum. Mazereti nedeniyle gelemeyen, ya da unuttuğumuz ve çağıramadığımız herkese de sizin aracılığınızla selam ve saygılarımı sunar kendilerinden helallik ve dua bekliyorum" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binlerce Kişiyi Buluşturan Mevlit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement