Bioenerji Uzmanı Kaymakamın Elini Avuçlarına Alıp Geçirdiği Rahatsızlıkları Anlattı - Son Dakika
Güncel

Bioenerji Uzmanı Kaymakamın Elini Avuçlarına Alıp Geçirdiği Rahatsızlıkları Anlattı

Bioenerji Uzmanı Kaymakamın Elini Avuçlarına Alıp Geçirdiği Rahatsızlıkları Anlattı

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'ndeki bayramlaşmada, aynı zamanda taş analisti ve bioenerji uzmanı Belgin Dal, Kaymakamı Süleyman Yıldırım'ın elini avuçlarının içine alarak daha önce hangi rahatsızlıkları geçirdiğini ve ona hangi taşların iyi gelebileceğini söyledi.

27.09.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'ndeki bayramlaşmada, aynı zamanda taş analisti ve bioenerji uzmanı Belgin Dal, Kaymakamı Süleyman Yıldırım'ın elini avuçlarının içine alarak daha önce hangi rahatsızlıkları  geçirdiğini ve ona hangi taşların iyi gelebileceğini söyledi.

Sapanca'da göl kenarında bulunan Polis Aile Çaybahçesi'ndeki bayramlaşmaya Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, muhtar, tüm kurum ve daire amirleri katıldı. Bayramlaşma ardından yapılan sohbet sırasında aynı zamanda aynı zamanda taş analisti ve bioenerji uzmanı olduğu belirtilen Belgin Dal, bio enerji ve taşların yararlarıyla ilgili bilgiler verirken, Kaymakam Yıldırım'ın elini avuçlarının içine alarak ona uyguladığı bu seansla daha önce geçirdiği rahatsızlıkları söyledi. Kaymakam Yıldırım'ın sağ ayağında bir sorun olduğunu ve hangi taşın iyi gelebileceğini ifade eden Belgin Dal, bioenerji sesansı yaptı. Protokol üyelerinin dikkatle izlediği seansta Kaymakam Yıldırım'a geçirdiği ve mevcut rahatsızlıkları sıralayan Dal'ın teşhisleri ilgi uyandırdı. Belgin Dal, sohbet sırasında bayramlaşmaya katılanlara sigaranın zararları ve vücutta yaptığı tahribatı anlattı. - Sapancasakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bioenerji Uzmanı Kaymakamın Elini Avuçlarına Alıp Geçirdiği Rahatsızlıkları Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    Türkiye Raporu'nun yaptığı ankete göre, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP birinci parti olurken AK Parti ikinci sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 35.2'si CHP'ye oy verirken AK Parti'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 29.8'de kaldı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, anket sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sonucun AK Parti için bir ilk olduğunu belirtti.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.


Advertisement