Bir Annenin Bonzai İsyanı - Son Dakika
Güncel

Bir Annenin Bonzai İsyanı

Aksaray'da 2 cocuğu bonzai pençesine düşen acılı anne "Ben alırlarken gözlerimle görüyorum ama bir şey yapamıyorum" dedi.

25.09.2014 08:17  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray’da bonzai içen 2 kardeşten biri yüksek dozda bonzai kullandığı için uyuşturucu komasına girdi, annesi ise adeta isyan ederek, "Gözlerimle görüyorum, içiyorlar ama bir şey yapamıyorum” dedi.
2 KARDEŞ BAYGIN ŞEKİLDE BULUNDU
Olay, Bedir Muhtar Mahallesi Gündoğdu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet Şahin (22) ve Bektaş Şahin (19) isimli 2 kardeş gece yarısı evlerinin bulunduğu bölgede bonzai isimli uyuşturucu maddeden kullandı. Mahalle sakinlerinin şüpheli şahıs ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri 2 kardeşi baygın şekilde buldu. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri aşırı dozda bonzai kullanan Muhammet Bektaş’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bektaş Şahin ise polis ekiplerince hastaneye getirilirken, aşırı dozda bonzai kullandığı için uyuşturucu komasına giren Muhammet Bektaş yoğun bakıma alındı.
"ALIRKEN GÖRÜYORUM, BİR ŞEY YAPAMIYORUM"
Olayı öğrenerek hastaneye gelen anne Hatice Şahin (46) ise, yaşadıklarını kameraya anlattı. Her 2 oğlunun da bonzai kullandığını belirten anne Şahin, “Çocuklarım bonzai içiyor. Evde de içiyorlar, dışarıda da içiyorlar. Dışarıda bonzai satıyorlar, ben alırlarken gözlerimle görüyorum ama bir şey yapamıyorum. Dul bir kadınım. Tek başımayım, kimsem yok. Her zaman içiyorlar. Küçüğüm 7 aydır bırakmıştı, 3-4 gündür o da tekrar içiyor. Ben bunları aldım başka yerlere taşındım. Ama orada da tutamadım geri geldim. Eşimden ayrıyım. 5 yaşından beri çocuklarıma ben baktım büyüttüm. Büyük oğlumu askerliğini yaptırdım. Elimden geleni yaptım, polise kendim şikayet ettim. Ben ne yapayım artık. Yapacağım bir şey kalmadı. Artık polis ne yaparsa yapacak. Devletin polisine güvenmeyim de kime güveneyim ben. Ben kendim de korkuyorum. Ben de tehlikedeyim. Bana da zarar verebilirler” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir Annenin Bonzai İsyanı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bir Annenin Bonzai İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement