Bir Başka Aliağa' İçin Son Başvuru 1 Temmuz Çarşamba - Son Dakika
Yerel

Bir Başka Aliağa' İçin Son Başvuru 1 Temmuz Çarşamba

Bir Başka Aliağa\' İçin Son Başvuru 1 Temmuz Çarşamba

Aliağa Belediyesi tarafından vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenen ‘Bir Başka Aliağa’ temalı amatör fotoğraf yarışmasının başvuruları 1 Temmuz Çarşamba günü sona erecek.

26.06.2015 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi tarafından vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenen 'Bir Başka Aliağa' temalı amatör fotoğraf yarışmasının başvuruları 1 Temmuz Çarşamba günü sona erecek.

Sürekli sanayisi ile anılan Aliağa'nın sahip olduğu farklı güzellikleri ön plana çıkarmayı hedefleyen yarışmada, dereceye giren ilk üç yarışmacı profesyonel ve yarı profesyonel olmak üzere fotoğraf makinesi ile ödüllendirilecek. Yarışmanın dördüncüsüne ise mansiyon ödülü olarak dijital fotoğraf makinesi verilecek. Aliağa'da fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotografçılar, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya Aliağa ilçe sınırları içinde çektikleri fotoğraflarla ücretsiz olarak katılabilecekler. Yarışmanın 27 Temmuz 2015 tarihinde açıklanacak sonuçları Aliağa Belediyesi'nin resmi internet sitesinden duyurulacak. 31 Temmuz tarihinde düzenlenecek ödül töreninde ise yarışmada ilk 3'e giren yarışmacılara profesyonel DSLR fotoğraf makinesi, dördüncüye ise yarı profesyonel dijital fotoğraf makinesi takdim edilecek. Fotoğraf sanatçılarının eserlerini son başvuru tarihi olan 1 Temmuz Çarşamba gününe kadar Aliağa Belediyesi Basın Bürosu'na elden teslim etmeleri gerekiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Başka Aliağa' İçin Son Başvuru 1 Temmuz Çarşamba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement