Bir Cep Telefonu Hattı Aldı Hayatı Karardı - Son Dakika
Ekonomi

Bir Cep Telefonu Hattı Aldı Hayatı Karardı

Bir Cep Telefonu Hattı Aldı Hayatı Karardı

Çorum'da bir cep telefonu bayiinde usulsüz şekilde imzalatılan evrakla 4 cep telefonu ve 8 GSM hattı alındığını öğrenen müşteri, şimdi çıkarılan borçlarla başı dertte.

13.11.2015 16:02  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da üzerine 8 GSM hattı ve 4 cep telefonu alınarak dolandırıldığını öne süren kişi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

BİR HAT ALDI HAYATI KARARDI

Davut Yılmaz, yaptığı açıklamada, bir süre önce cep telefonu bayiinden yeni mobil hat ile GSM operatörünün düzenlediği kampanyayla bin 500 lira değerinde cep telefonu aldığını söyledi.

Cep telefonu ve hattı alırken önceden tanıdığı iş yeri çalışanı F.S. tarafından evrak imzalatıldığını belirten Yılmaz, "İşlemler sırasında evrak ile nüfus cüzdan fotokopileri de imzalatıldı. Aldığım cep telefonu ve hat için imzaladığım söylendi." diye konuştu.

HATLARI KULLANMADIĞI HALDE BORÇ ÇIKTI

Telefonu almasından bir süre sonra farklı GSM operatörlerinden üzerine kayıtlı olduğu belirtilen mobil hatlara ilişkin borç bildirim mesajları gelmeye başladığına dikkati çeken Yılmaz, bu hatları kullanmadığını vurguladı.

FAZLADAN İMZA ATILDI

Yaptığı araştırmayla üzerine kayıtlı 8 hat bulunduğunu, bu hatlar üzerinden de 4 cep telefonu satın alındığını öğrendiğini anlatan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Görevli tarafından fazladan imzalatılan nüfus cüzdanı fotokopileri kullanılarak işlemler yapılmış. Biri anlaşmalı bir bankadan kredi ile olmak üzere hatlar üzerinden 4 cep telefonu alınmış. Ben bir cep telefonu ve hat almıştım, şimdi 8 hat ve 4 cep telefonum daha oldu. Aldığım hat dışındakilerle ilgim yok. Bunları ben kullanmıyorum. Bu hatların ve cep telefonlarının bana evrakı imzalatan mağaza görevlisi tarafından satıldığını da öğrendim. Bir cep telefonu ve hat aldım, başıma gelmeyen kalmadı. Şimdi borçlar için sürekli mesaj alıyorum. Bir bankadan da ödeme emirleri gönderildi."

8 BİN LİRALIK BORÇ ÇIKTI

Yılmaz, 8 bin liraya yakın borcu göründüğüne işaret ederek, "Bunlar bana ait olmayan ve haberim, rızam dışında yapılan gayriresmi işlemlerdir. Dolandırıldım, hakkımı arıyorum." ifadesini kullandı.

Yılmaz, iş yerinde kendisine evrakı imzalatan F.S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, kendisine ait olmayan borçlar için de mücadele edeceğini kaydetti.

Yılmaz, F.S'nin benzer birkaç işlem daha yaptığını öğrendiğini, çalıştığı iş yerince iş akdinin feshedildiğini öğrendiğini sözlerine ekledi.

Son Dakika Ekonomi Bir Cep Telefonu Hattı Aldı Hayatı Karardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • erol: Benim başımada geldi 800 milyar borc yapmışlar benim adima hiç birşey olmuyor imza sahibi ben değilim imzaya bakiyorlar senin değilse salla gitsin 8 3 Yanıtla cumhur: Kardeş 800 milyar atmışsın,öyle olsaydı ana haber bültenlerinde ilk haber olan lazımdı 9 1
  • ANTİ AKP: RTE MEHDİ... 0 10 Yanıtla
  • 19: once borçlarını öde sonra mahkemede hakkını ara sonra Söke Söke aliyolar parayı kendimden biliyorum geçmiş olsun 7 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: DENETİM YOK ....olsada göstermelik...Dolmuşcuyu şikayet edersin zabıta takipte der yada uyarıldı der.....takipe bak. CEZA YOK...Şürücüler ellerin de cep telofonu sürekli konuşuyorlar denetimmi .....var....her dolmuşun içinde şoforleri de kapsayacak şekilde kamera olmalı ..... 3 4 Yanıtla HAYDAROĞLU: YANI PES. SENIN BEYNIN YAZMA MODUNDA DEMEKKİ.OKUMA MODUNA UYARLANMADIĞI IÇIN OKUMADAN YAZMISSIN. BENCE SEN; HAZA Bİ MALSIN. 10 1
  • Lequipe: Aynı olay 5 sene once benım basıma geldı Ve 5 senedir mahkemem devam edıyor.Bu ayda vardı fakat sanık yakalanamadıgından 5 senedır uzuyorda uzuyor.Bende savcılıga basvurmustum ve imza sulkulerınde imzanın benım olmadıgı cıktı. 4 0 Yanıtla
  • erol: Benimde başima geldi 800 milyar borc yapmışlar heryere hic bir şey olmuyor rahat olun imza herseydir imza benim değilse niye odeyeceksin 2 0 Yanıtla
  • ismi bende saklı: Kardes bu gsm firmasının istanbuldaki merkez binalarına git protesto yap bir tanıdığın 12 binlira borcunu sildiler tavsiye 2 0 Yanıtla
  • xxx: benide yalova da vodafone bayinde kağıtlar imzalattilar hattı hiç kullanmadigim halde her ay fatura geliyordu 90 120 tl iptalda ettiremiyordum tehtitle zorla ettirdim 4 5 ay böyle fatura ödedim 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda işletmelerinin kontrollerine devam ediyor
    09:23 Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda işletmelerinin kontrollerine devam ediyor

    Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gıda güvenliği ve kalitesini sağlamak amacıyla riske dayalı gıda işletmelerinin kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Denetimlerle, tüketicilere güvenle tüketebilecekleri gıda ürünleri sunulması hedeflenirken, işletmelerin mevzuata uygun hareket etmeleri konusunda bilgilendirme ve yönlendirme çalışmaları da yapılıyor.

  • Türkiye, 2030'da yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçebilir
    09:21 Türkiye, 2030'da yüzde 100 yenilenebilir enerjiye geçebilir

    Türkiye'nin yüzde 55-60 oranında yenilenebilir enerjiye geçtiğini belirten Avrupa Yenilenebilir Enerjiler Birliği Türkiye Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar, bunun kısa sürede yüzde 100'e çıkabileceğini söyledi. Yapılacak çalışmalarla 2030'a kadar 'yüzde 100 yenilenebilir enerji' kullanabileceğini ifade eden Prof. Dr. Uyar, 'Ama kömür santrali kurmayıp nükleeri durdurmalı. Çünkü nükleerin elektriği için Rusya'ya 14 buçuk sent verecekmişiz. Halbuki bu enerji, güneşten bir sente üretiliyor' dedi.

  • 39 katlı Torun Tower Ofis binası Denizbank'a satıldı
    09:11 39 katlı Torun Tower Ofis binası Denizbank'a satıldı

    İstanbul Şişli'de bulunan Büyükdere Caddesi'nde yükselen Torunlar GYO'ya ait 39 katlı Torun Tower Ofis binası 11.6 milyar lira + KDV'ye Denizbank'a satıldı. Söz konusu satış işlemi hakkında dün akşam saatlerinde KAP'a açıklama yapıldı.

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.


Advertisement