Bir Çuval Üzümü Kılıçdardoğlu'nun Önünde Yere Döktü - Son Dakika
Güncel

Bir Çuval Üzümü Kılıçdardoğlu'nun Önünde Yere Döktü

Üzümde yaşanan sıkıntıyı dile getirmek isteyen üzüm üreticisi Ahmet Dinç, bir çuval kuru üzümü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne döktü.

08.10.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilecek Üzüm Mitingi için İzmir’den seçim otobüsüyle Manisa’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Turgutlu’nun Derbent ve Gökkaya köylerinde mola verdi. Derbent’te üzüm üreticileri ile köy kahvesinde sohbet eden Kılıçdaroğlu, ısrar üzerine bir köfteciye girerek köftenin tadına baktı. Derbent’ten sonra Gökkaya köyünde de mola veren Kılıçdaroğlu’nu burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. Özellikle kadınlardan büyük ilgi gören Kılıçdaroğlu’nun köy kahvesine girişi sırasında 42 yaşındaki üzüm üreticisi Ahmet Dinç yanında getirdiği bir çuval kuru üzümü Kılıçdaroğlu’nun önüne dökerek, “Sayın Genel Başkanım. Bu kuru üzümün tek bir tanesine biz basmaya kıyamayız ama bizi bitirdiler” dedi.

Sıkıntıların hepsinin farkında olduklarını belirten Kılıçdaroğlu da köy kahvesinde üreticilerin sıkıntılarını dinleyerek sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Gökkaya’daki kısa ziyaretinin ardından mitingin yapılacağı Salihli ilçesine gitti. 

ÖNDER AYDIN-SADIK CANGEL

Bir Çuval Üzümü Kılıçdardoğlu\'nun Önünde Yere Döktü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bir Çuval Üzümü Kılıçdardoğlu'nun Önünde Yere Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement