Bir Damla Yılan Zehri İnsan Kanını Pıhtılaşmış Hale Getiriyor - Son Dakika
Komik - İlginç

Bir Damla Yılan Zehri İnsan Kanını Pıhtılaşmış Hale Getiriyor

Bir Damla Yılan Zehri İnsan Kanını Pıhtılaşmış Hale Getiriyor

Yılandan alınan zehrin bir damlası bir bardak kanı, hem de çok kısa bir sürede tamamen pıhtılaşmış hale getirdiği görüntüler izleyenlerde şaşkınlık yarattı.

31.07.2014 13:54  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılan zehirinin insanlar üzerindeki etkisini araştıran bilim adamları gördükleri karşısında hayretler içinde kalıyor. Aşağıdaki görüntülerde zehirli bir yılandan alınan zehirin, kan üzerinde nasıl bir etkiye yol açtığını izleyeceksiniz. Yılandan alınan zehrin bir damlası bir bardak kanı, hem de çok kısa bir sürede tamamen pıhtılaşmış hale getiriyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Bir Damla Yılan Zehri İnsan Kanını Pıhtılaşmış Hale Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • urfalı: merak ettiğim bişey acaba yılan sokmasından sonra aspirin alınsa faydalı olur mu ? yazımı okuyan doktor arkadaşlar cvp verebilir mi? 15 6 Yanıtla ÇETİN KARA: ASPİRİNİN KANI SULANDIRDIĞI DOĞRUDUR ANCAK SANIRIM EN AZ 50 ASPİRİN ALINMALI Kİ KANDA BU PIHTILAŞMAYI ÖNLEYECEK SULANDIRMA ETKİSİ OLABİLSİN. . . BU KADAR ASPİRİN İÇEN KİŞİ ZATEN MİDE KANAMASINDAN ÖLÜR :) AYRICA ASPİRİNİN KANA KARIŞMA SÜRESİ EN AZ 20 DAKİKADIR. . YILAN ZEHRİNİ KANA KARIŞTIRDIĞINDA SADECE ISIRDIĞI YERİ HEMEN KESİP KANI AKITARAK ZEHRİN KANA DAHA FAZLA KARIŞMASINI ENGELLEMEK LAZIMDIR. BİRDE YILAN ZEHİRİNE KARŞI ANTİKOR İĞNELER VARDIR Kİ BUNA ULAŞMAK SANIRIM EN AZ 1-2 SAATİMİZİ ALIR. . . EN İYİ ÇÖZÜM ISIRILAN YERİ KANATARAK ZEHİRİN KANA KARIŞMASINI ÖNLEMEK VE SONRASINA HASTAHANEYE ACİLEN GİTMEK OLMALI. . . ALLAH HERKESİ KORUSUN 0 0

Advertisement