Bir Demet Yasemin Levent İnanır'ın Gözyaşları - Son Dakika
Güncel

Bir Demet Yasemin Levent İnanır'ın Gözyaşları

Bir Demet Yasemin Levent İnanır\'ın Gözyaşları

Levent İnanır, CINE5'in sevilen programı Bir Demet Yasemin'e katıldı ve duygularını Yasemin Bozkurt'a samimiyetle paylaştı.

18.05.2012 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının başarılı aktörlerinden Levent İnanır, CINE5'in sevilen programı Bir Demet Yasemin'e katıldı ve duygularını Yasemin Bozkurt'a samimiyetle paylaştı. Küçük yaşta babasını kaybeden Levent İnanır'ın annesi 7 çocuğuyla yapayalnız kalmış. Bu dönemde Levent İnanır, dayısı Kadir İnanır'ın da desteği ile okuluna devam etmiş. Babasının ölümünün ardından ailenin başına geçen büyük abisi, Erdoğan Arıca'yı baba gibi gören Levent İnanır, abisinin ölümüyle büyük üzüntü yaşamış. Yasemin Bozkurt'a hayat hikayelerini anlatan Levent İnanır, henüz 35 gün önce bir kalp krizinden vefat eden abisini ve yaşadıklarını anlatırken canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

LEVENT İNANIR'IN 8 YIL SAKLADIĞI SIR NE?

CINE5'te Bir Demet Yasemin programında Yasemin Bozkurt'un konuğu olan Levent İnanır'a program ekibinin bir de sürprizi vardı. 18 yıllık hayat arkadaşı Neslihan Acar'ı canlı yayında karşısında gören Levent İnanır, çok şaşırdı ve koltuğundan adeta zıpladı.

Uzun yıllardır mutlu bir beraberlik sürdüren çift, evlilik hayatını anlatırken, Levent İnanır, 8 yıl eşinden sakladığı bir sırrı da canlı yayında anlattı. Kalabalık bir ailede büyüyen Levent İnanır, annesinin verdiği terbiyeden hiç sevmediği halde Neslihan Acar'ın yaptığı biber dolmalarını yıllarca istemeyerek de olsa yemek zorunda kalmış . Sekiz yıl eşine bu durumu belli etmeyen Levent İnanır'ın yıllar sonra biber dolmasını sevmediğini söylemesine Neslihan Acar'da çok şaşırmış.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Demet Yasemin Levent İnanır'ın Gözyaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement