Mahsun'un Senaryosundan Uyarlanan Dizi Reyting Kurbanı Oldu - Son Dakika
Magazin

Mahsun'un Senaryosundan Uyarlanan Dizi Reyting Kurbanı Oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan 'Kadim Dostum' dizisi 29 Ekim'de son kez yayınlanarak ekranlara veda ediyor.

10.10.2014 14:37  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'nin yeni sezona iddialı giren bir dizisi daha reyting canavarına dayanamadı. Geçtiğimiz günlerde Osmantan Erkır'ın ASPAVA adlı programını reytinglere kurban veren kanal, Mardin'de çekilen Kadim Dostum dizisini de tutamadı.

REYTİNG KURBANI OLDU

Çarşamba akşamları ekrana gelen, İlker Aksum , Tarık Papuçcuoğlu, Metin Yıldız, Aydan Burhan, Murat Eken gibi iddialı isimlerin başrolü paylaştığı dizi, 29 Ekim'de son kez yayınlanarak ekranlara veda ediyor.

SETİ BASMIŞLARDI

Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan, yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği Kadim Dostum'un Mardin'de yapılan çekimleri esnasında bir grup seti basmış, bir set çalışanının kolu kırılmıştı.


Mahsun\'un Senaryosundan Uyarlanan Dizi Reyting Kurbanı Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mahsun'un Senaryosundan Uyarlanan Dizi Reyting Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • direkt-mevzu: sacma sapan okadar cok dizi varki normaldir seyredilmemesi 37 5 Yanıtla
  • anatoliyanlı: mahsun efendi anadoluyu ancak bukadar kandırabildin hadi yaylan birazda buhalkların sorunlarıyla ilgilen yalakalıkla olmuyor bu işler zamanında Ahmet kaya yada karşı diğer tarafta durdun bu halklar senin o yalan riya ve yanlış hatta saçma hareketlerini unutmayacak ne diyelim sende bu ülkede sanatçıyımdiye geçinyorsun ya bende ona şaşıyorum. 27 9 Yanıtla
  • musıki61: roşrillt ve rekıfıld ailesinin kanalları (yahudi lobisi) protestosudur. kadimdostum başka kanalda yani atv de olsa izlenirdi. fox u seyreden çok az. o da devlet düşmanları 2 7 Yanıtla
  • tema: nerdeyse para için. . rica ederim birazcık sanat ya. . . bu mu ya 4 2 Yanıtla

Advertisement