Bir Filistinli Evinin Yıkılmasına Karşı Çıkınca Şehit Edildi - Son Dakika
Dünya

Bir Filistinli Evinin Yıkılmasına Karşı Çıkınca Şehit Edildi

Bir Filistinli Evinin Yıkılmasına Karşı Çıkınca Şehit Edildi

Bu sabah, işgal edilmiş Filistin topraklarında İsrail Polisi, Filistinlilerin evlerinin yıkılması esnasında, kendilerine karşı çıkan bir Filistinliyi şehit etti.

18.01.2017 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sabah, işgal edilmiş Filistin topraklarında İsrail Polisi, Filistinlilerin evlerinin yıkılması esnasında, kendilerine karşı çıkan bir Filistinliyi şehit etti.

Yakup Eb-El Gayan (47), İsrail'in 1948 yılında ele geçirdiği Nekap'daki Ümm Hayran köyündeki evinin kanunsuz bir şekilde yıkılması üzerine arabasını İsrail polislerinin üstüne sürdü. İsrailli bir polis hayatını kaybederken, Eb el Gayan da şehit oldu. - KUDÜS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bir Filistinli Evinin Yıkılmasına Karşı Çıkınca Şehit Edildi - Son Dakika

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı
    17:19 İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı

    Birleşmiş Milletler ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir incelemeye göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında bölgedeki 212 okul doğrudan hedef alındı. Uydu görüntüleri, saldırıların başladığı tarihten bu yana en az 53 okulun tamamen yıkıldığını gösteriyor.


Advertisement