Antalya'da Bir Gün Beklediği Pencere Boşluğundan Aşağı Atladı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Bir Gün Beklediği Pencere Boşluğundan Aşağı Atladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, intihar edeceği tehdidiyle 10. kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıkan 18 yaşındaki genç bir gün sonra kendini boşluğa bıraktı.

19.09.2014 12:20  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, kendisini doktora götürmek isteyen babasına kızıp intihar edeceği tehdidiyle 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıkan 18 yaşındaki genç bir gün sonra kendini boşluğa bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi eski Lara yolu üzerinde bir sitede yaşandı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen 18 yaşındaki C.K.'yı doktora götürmek isteyen baba Taner K., iddiaya göre çalıştığı hastanenin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi. Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören ve bu yıl Antalya Anadolu Lisesi'ni başarıyla bitirdiği kaydedilen C.K., 10'ncu kattaki evinin penceresinin boşluğuna çıktı. Gün içerisinde psikologlar Cahit K. ile ikna için konuşsa da başarılı olamadı. Anne Lale K.'nin su teklifini kabul edip çok az su tüketen C.K., sabaha kadar pencereden inmeyip bekleyişini sürdürdü. Ailesi tarafından ikna edilemeyen C.K. bugün saat 11.00 sıralarında 10'ncu kattan kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan Cahit K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. - ANTALYA

Antalya\'da Bir Gün Beklediği Pencere Boşluğundan Aşağı Atladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bir Gün Beklediği Pencere Boşluğundan Aşağı Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement