Bir Haftada İki Kasa Patlatıldı - Son Dakika
Yerel

Bir Haftada İki Kasa Patlatıldı

Bir Haftada İki Kasa Patlatıldı

Çermik İlçesinde bir hafta içerisinde iki iş yerine giren hırsızlar kasaları patlatarak içlerindeki yüklü miktarda ziynet eşyası ve para çaldılar.

24.05.2016 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bir hafta içerisinde iki iş yerine giren hırsızlar kasaları patlatarak içlerindeki yüklü miktarda ziynet eşyası ve para çaldılar.

İddiaya göre ilçenin Çukur mahallesinde sabah işyerine gelen Hasan Akay, işyerinde bulunan kasanın patlatıldığını görerek durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yapılan araştırmada iş yerine, binanın yan kapsını kırarak giren hırsızların, patlattıkları kasanın içerisinde bulunan yüklü miktarda ziynet eşyası (altın) ve paraları alıp kaçtılar.

İşyeri sahibi Akay, gece geç saatlerde olayın meydana geldiğini, hırsız ya da hırsızların bir an önce yakalanmasını istediklerini belirterek, bir hafta içerisinde iki kasa patlatma olayının meydana gelmesinin düşündürücü olduğunu söyledi.

İlçede yine geçtiğimiz hafta Tepe Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Oruç'a ait iş yerine giren hırsız veya hırsızlar, iş yerinde bulunan çelik kasayı çıkarıp, Kalecik boğazı mevkiinde patlatarak içersinde bulunan döviz ve Türk Lirası cinsinden paraları alarak kayıplara karışmış, kasayı da Hamambaşı çayına atmışlardı.

Ev ve işyerleri kameralarından eşkâlleri belirlenen hırsızların yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bir Haftada İki Kasa Patlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement