Bir Haftada İkinci Kapkaçta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bir Haftada İkinci Kapkaçta Yakalandı

Bir Haftada İkinci Kapkaçta Yakalandı

İzmit'te bir kadının çantasını kapkaç yaptıktan sonra yakalanan E.Ö.'nün bir hafta önce de başka bir kadının cüzdanını kapkaç yaparak çalan kişi olduğu belirlendi.

11.02.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te bir kadının çantasını kapkaç yaptıktan sonra yakalanan E.Ö.'nün bir hafta önce de başka bir kadının cüzdanını kapkaç yaparak çalan kişi olduğu belirlendi.

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde bir hafta önce yaşanan olayda, Ayşe C.'nin kapkaç yoluyla cüzdanı çalındı. Eşgali belirlenen kapkaççı yakalanamadı. Bugün de D-100 Karayolu'nun Yenidoğan Mahallesi geçişindeki Çetin Emeç Üstgeçidi yanında Ceyda Aksoy'un yanına yaklaşan bir kişi çantasını alıp kaçtı. Şikayet üzerine harekete geçen ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek bu kişinin, bir hafta önce de diğer kapkaç olayını gerçekleştiren E.Ö. olduğunu tesbit etti. Ekipler kısa sürede şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. E.Ö.'yü daha sonra bir hafta önce kapkaça uğrayan Ayşe C. de teşhis etti.

Bir hafta içerisinde iki kez kapkaç olayı gerçekleştiren E.Ö., alınan fadesinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevkedildi. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Haftada İkinci Kapkaçta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement