Bir İlkbahar Gecesi Şiirlerde Buluşalım" Şiir Dinletisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bir İlkbahar Gecesi Şiirlerde Buluşalım" Şiir Dinletisi Düzenlendi

Bir İlkbahar Gecesi Şiirlerde Buluşalım" Şiir Dinletisi Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda “Bir İlkbahar Gecesi Şiirlerde Buluşalım” adlı şiir dinletisi düzenlendi.

30.04.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu'nda "Bir İlkbahar Gecesi Şiirlerde Buluşalım" adlı şiir dinletisi düzenlendi.

Dinleti öncesinde protokol üyeleri Öğr. Gör. Hakkı Şimşek tarafından hazırlanan serginin açılışını yaparak sergiyi gezdiler. Daha sonra dinleti Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çalış'ın açış konuşması ile başladı. Yrd. Doç. Dr. Çalış konuşmasında şiir gecesinin zamanlamasının özellikle Kutlu Doğum Haftası içerisinde tevafuk etmiş olmasının daha bir anlamlı olduğunu belirterek geceye Sakarya Türküsü adlı şiiri okudu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'in de şiir okuduğu dinletide Mehmet Akif Ersoy'dan Necip Fazıl Kısakürek'e birçok şairin şiiri öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından seslendirildi.

Dinletinin sonunda Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir dinletiyi tertip edenlere çok teşekkür ederek, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çalış ve Öğr. Gör. Burak Telli'ye çiçek takdim etti.

Dinletiye Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Emniyet Müdürü Orhan Tor, Gölbaşı Müftüsü Selami Sayın, Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Alkış, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Aydın, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, Şair Erkan Demirel, Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personeli ve öğrenciler katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir İlkbahar Gecesi Şiirlerde Buluşalım' Şiir Dinletisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement