İzmir'de Bir Kaza, Beş Ölüm - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Bir Kaza, Beş Ölüm

İzmir\'de Bir Kaza, Beş Ölüm

İzmir'de, trafik kazasında ölen 4 arkadaş ile haberi aldıktan sonra kalp krizi geçirip ölen bir kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

14.04.2014 12:24  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, tuttukları takımın maçını izledikten sonra eve dönüş yolunda geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren dört arkadaş ile acı haberi aldıktan sonra kalp krizi geçirip ölen bir kişinin cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. İzmir'in Bergama İlçesinde Galatarasay - Sivasspor maçını izledikten sonra bindikleri aracın yolda kontrolden çıkıp şarampole yuvarlanması sonucu Süleyman Ünal (29), Gökhan Ergin (28), Murat Özgün, İbrahim Yeni (31) hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin acı haberi beraberinde ölüm getirdi. Kazada yaşamını yitiren Süleyman Ünal'ın akrabası Yeliz Ünal (33) acı haberle Bergama Devlet Hastanesi'ne koştu. Ancak yaşadığı üzüntüye daha fazla dayanamayan Ünal da hastane bahçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Beş kişinin cenazesi sabah saatlerinde otopsilerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından gözyaşları içinde teslim alındı.

"KUTLAMA YAPMAK İSTEDİLER"

Beş kişinin ölüm haberi ile yıkılan yakınlarının birbirlerini teskin ettikleri görüldü. Kazada hayatını kaybeden İbrahim Yeni'nin yakınlarından Veli Erol dört arkadaşın uzun yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu belirterek şunları söyledi: "jandarmaya gece ihbar geliyor. Maçın ardından eğlenmek istemişler ve Kınık'a doğru yola çıkmışlar. Yeliz kızımız da hastanenin önünde fenalaşıp kurtarılamadı. Süleyman ile İbrahim zaten birlikte büyüdü. Murat ve Gökhan da şoförlük arkadaşları. Bunlar iyi arkadaştılar. İbrahim de tayin olmuştu Trabzon'da bir yıl görev yaptıktan sonra gelişini de kutlamak istemişlerdi. Ancak diyecek bir şey yok."

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kaza, önceki gün saat 02.00 sıralarında, Bergama Soma karayolunun Dağıstan Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Bergama'da yaşayan kamyon şoförleri Süleyman Ünal (29), Gökhan Ergin (28), Murat Özgün ve Dikili'de oturan Dikili Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde tekniker İbrahim Yeni (31), iddiaya göre Bergama'da bir gece kulübünde tuttukları takımın maçını izledikten sonra mekandan ayrıldı. Gökhan Ergin yönetimindeki 35 DVK 86 plakalı otomobille Kınık'a hareket eden dört arkadaş aşırı hızlı olduğu ileri sürülen otomobilin kontrolden çıkarak şarampole uçması sonucu hayatını kaybetti. Cenazelerin Bergama Merkez Camisi'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Bir Kaza, Beş Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement