Bir Koltukta Çok Karpuz - Son Dakika
Güncel

Bir Koltukta Çok Karpuz

Bir Koltukta Çok Karpuz

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde gündüzleri kasaplık, kahvehane işletmeciliği, büyükbaş kurbanlık satışı yapan 40 yaşındaki Kamil Sayın geceleri ise tumba çalıyor.

25.08.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde gündüzleri kasaplık, kahvehane işletmeciliği, büyükbaş kurbanlık satışı yapan 40 yaşındaki Kamil Sayın geceleri ise tumba çalıyor. Günde dört saat uyuduğunu söyleyen Sayın, "Çalışmaktan zevk alıyorum" dedi.

Nazilli'nin İsabeyli Mahallesi'nde yaşayan Kamil Sayın, bir koltukta dört karpuz taşıyor. 20 yıldır kasaplık yapan Sayın, 1996 yılında askerden geldikten sonra aynı zamanda Nazilli Devlet Hastanesi'nin eczanesinde part-time çalışmaya başladı. Hastanede 7 yıl çalıştıktan sonra işinden ayrıldığını belirten Sayın, "Daha sonra kasap dükkanımın yanındaki kahvehaneyi satın alarak işletmeye başladım. Aynı zamanda 16 yıldır da büyükbaş kurbanlık satışı yapıyorum. Müziği de çok seviyorum ve biraz yeteneğim var. 2006 yılında bir orkestrada tumba çalmaya başladım. Halen de işlerin hepsini sürdürüyorum" dedi.

"SADECE DÖRT SAAT UYUYORUM"

İyi bir ekibe sahip olduğunu ve kendisinin bizzat işin içinde olduğunu belirten Sayın, "Ekip olmak bu işlerde önemlidir. Günümün 20 saatini çalışarak geçiriyorum. Sadece dört saat uyuyorum. Çok çalışıyorum ve çalışmaktan da zevk alıyorum. Bu yaptığım işlerin hepsini de severek yapıyorum. Sevmesem bu işlerin hepsi yapılmaz. Son olarak yeni bir çiftlik kurdum. Kendi hayvanımızı kendimiz yetiştirip, kendimiz kesiyoruz. Bu çiftliğimizde 6 dakika da bir kurban kesiyoruz. Deve bile yetiştirip, bayramlarda kurbanlık olarak kesiyoruz. Tek derdim eşim ve çocuğumla yeteri kadar ilgilenememek" dedi.

DEVE SUCUKLU TOST

Kahvehanede müşterilerini deve sucuğundan yaptığı tosta alıştırdığını söyleyen Sayın, "Tostumuzla adeta marka olduk. Kasap sucuklu ya da deve sucuklu tost yapıyoruz. Geri dönüşleri çok güzel, zaman zaman talebe yetiştiremiyoruz" diye konuştu.

GECELERİ DÜĞÜNLERDE

Geceleri de boş durmayıp, düğünlerde tumba çaldığını anlatan Sayın, "Yazları çoğunlukla hafta sonları düğünlere gidiyorum. Grubumuz var. Bütün Ege Bölgesi'nde sahne aldık. Genelde İsabeyli'de hizmet veriyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Koltukta Çok Karpuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement