Bilic 'Bir Kova Buz Kampanyası'na Destek Verdi, Terim'e Meydan Okudu - Son Dakika
Spor

Bilic 'Bir Kova Buz Kampanyası'na Destek Verdi, Terim'e Meydan Okudu

Sinir sistemi hastalığı ALS'ye karşı bilinçlendirme amacıyla başlatılan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına katılan teknik adam Bilic, Fatih Terim'e meydan okudu.

20.08.2014 14:28  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinir sistemi hastalığı "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlayan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına Beşiktaş ve Fenerbahçeliler de katıldı.

BİR KOVA BUZ KAMPANYASI NE ANLAMA GELİYOR?

ABD'nin kuzeyinde "ALS için başından aşağı bir kova buzlu su dök" sloganıyla başlayan kampanya, sosyal paylaşım platformları sayesinde kısa sürede yayıldı. Kampanyaya göre, katılımcı ya ülkesinde bulunan ALS derneğine bağış yapıyor ya da başından aşağı bir kova buzlu suyu döküyor. Katılımcının çağrıda bulunduğu kişiler de 24 saat içinde başından aşağı buzlu su dökmek veya bağış yapmaktan birini tercih ediyor.

ARDA VE DİĞERLERİ...

Türk futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın ardından "bir kova buz kampanyası"na Beşiktaş'tan teknik direktör Slaven Bilic, futbolcular Atiba Hutchinson, Ersan Gülüm ve Veli Kavlak ile Fenerbahçe'den Diego Ribas dahil oldu.

BILIC, TERİM'E MEYDAN OKUDU

Bilic, kampanya için Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ile birlikte yardımcısı Nikola Jurcevic ve Hırvat milli oyuncu Luka Modric'e meydan okumayı tercih etti.

DIEGO DA KATILDI

Hutchinson, takım arkadaşı Ersan Gülüm'e, Ersan Gülüm, teknik direktörü Bilic'e, Veli Kavlak Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sergen Yalçın'a, Fenerbahçeli Diego Ribas da Brezilyalı futbolcular Filipe Luiz ve Miranda'ya meydan okudu.

SPOR DÜNYASI BU KAMPANYADA

Microsoft kurucusu Bill Gates, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, yapımcı ve yönetmen Steven Spielberg, aktrisler Jessica Alba, Eva Longoria, Jessica Biel, aktörler Mickey Rourke, Russell Crowe, Hugh Jackman, komedyen Conan O'Brien, şarkıcılar Jennifer Lopez, Jon Bon Jovi, Chris Brown, Taylor Swift, Justin Timberlake, Lady Gaga, sporcular Cristiano Ronaldo, Victoria Azarenka ve Lebron James gibi ünlü isimlerin destek verdiği kampanyaya, spor camiasından da birçok kişi katılıyor.

Bilic \'Bir Kova Buz Kampanyası\'na Destek Verdi, Terim\'e Meydan Okudu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bilic 'Bir Kova Buz Kampanyası'na Destek Verdi, Terim'e Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ipodlu coban: FATİH TERİM ONU CEKME BUNU CEK DEDİĞİ GBİİ BUNADA ORAYAA DÖKME BURAYA DÖK DERSE SASMAYIN ;) 3 1 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement